Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Administrativ medarbejder søges til stort forsikringsselskab i København

Du vil blive en del af selskabets Back Office afdeling, hvor du skal arbejde med sagsstyring af policer.

Sök jobbet
Vores kunde, et stort forsikringsselskab beliggende centralt i København, leder lige nu efter en administrativ medarbejder, som trives med med indtastningsopgaver og har øje for detaljen.

Sammen med et team af kompetente og erfarne kolleger vil du få ansvar for at løfte driften så effektivt som muligt. Dette ved at arbejde i teamets mailbox og håndtere indkommende forespørgsler omhandlende privatkundernes policer. Du vil også håndtere henvendelser fra eksempelvis kolleger i salg eller legal, som har brug for hjælp til at sende en ny police, eller skal have oplysninger om en kunde.


Det er vigtigt, at du trives med rutineopgaver og kan arbejde i et miljø med højt arbejdstempo. Til gengæld vil du opleve at få en høj medbestemmelse og mulighed for selv at strukturere dit arbejde.

Detta söker vi:

Du vil blive mødt med en forventning om hurtigt at kunne lære dig arbejdsopgaverne. Derfor er erfaring fra forsikringsbranchen en fordel ligesom erfaring med administrative opgaver/tasteopgaver er en fordel. Derudover er det vigtigt, at du har gode skriftlige formidlingsevner på dansk. Vi leder derudover efter en profil, som har en løsningsorienteret tilgang og selvstændigt kan træffe beslutninger og prioriteringer.

Opstart er snarest muligt og vikariatet vil løbe frem t.o.m. 31.10.2019. For den rette kandidat er der mulighed for forlængelse eller eventuelt overtagelse af kunden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og vil afholde indledende samtaler løbende.


Fakta om jobbet
Jobb-ID47585
Antal platser1 st
Publicerad14 mar 2019
Sista ansökningsdag4 dagar kvar
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider37 t/u inden for almindelig kontoråbningstid
Lön156,43
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk