Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Administrativ supportmedarbejder til Alm. Brand Group

Har du administrativ erfaring eller en stor interesse i at arbejde med ejerskifteforsikringer? Brænder du for at levere kvalitet i din opgaveløsning? Så kan du nu få foden indenfor i forsikringsbranchen hos Alm. Brand!

Sök jobbet
For at blive en del af Alm. Brands Back Office team i København søger vi nu 1 ny medarbejder til fuldtidsvikariat med mulighed for senere fastansættelse.

Om jobbet
Som administrativ supportmedarbejder arbejder du i en Back Office-funktion og du vil skulle håndtere det administrative omkring ejerskifteforsikringer via et administrationsprogram, gennemlæse tilstandsrapporter, lave tilbud og melde tilbage til ejendomsmæglere samt udstede policer. Du skal kunne arbejde vedvarende med ensartede opgaver, men samtidig have blik for detaljerne i policerne og sætte en ære i at udføre opgaverne korrekt.

Alm. Brand tilbyder en udfordrende arbejdsdag i et ambitiøst miljø, der er præget af ønsket om at levere de bedste løsninger til deres kunder. Hos Alm. Brand bliver du en del af en organisation med en uformel omgangstone, hvor et godt arbejdsmiljø med en høj arbejdsglæde er central. Du får derfor rig mulighed for faglig udvikling og sparring i et godt og socialt miljø.

Om afdelingen
Afdelingen hedder Kvalitet og Support og har blandt andet til opgave at understøtte afdelingerne Salg og Legal i udarbejdelsen af både ejerskifteforsikringer og policer. Afdelingen håndterer interne henvendelser pr. mail og chat. Dine nærmeste kollegaer arbejder til dagligt fra hovedkontoret i København.

Detta söker vi:

Den ideelle kandidat:

• Kan læse og skrive fejlfrit dansk
• Har flair for IT
• Har erfaring fra forsikringsbranchen eller har en juridisk eller byggeteknisk baggrund. Det vil være en stor fordel ift. at læse og forstå ejerskifteforsikringer
• Har erfaring med administrative opgaver/tasteopgaver

Der er ikke noget krav til en specifik uddannelse, men en bachelor vil være et plus. Vi ser gerne at du har erfaring fra en administrativ eller support rolle.

Som person er du arbejdsom og kan se vigtigheden i, at detaljerne er på plads. Vi arbejder med juridisk pålydende dokumenter, hvor selv mindre små tastefejl kan få stor betydning. Derfor er det afgørende for os, at du har en naturlig interesse i at sikre stor kvalitet i de små detaljer og dobbelttjekker dit arbejde.

Som kollega tager du initiativ og bidrager med en positiv tilgang til dine opgaver. Sammen skaber vi det gode samarbejde og værdsætter højt engagement.

Rekrutteringsproces
Opstart er 3. oktober 2022 og vikariat vil i første omgang vare til slut juni 2023. Du vil blive ansat på vikarkontrakt gennem StudentConsulting. For de rette kandidater kan en fast ansættelse hos Alm. Brand efterfølgende blive muligt.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på mail monika.thomsen@studentconsulting.com

StudentConsulting indkalder løbende kandidater til samtaler, så send allerede din ansøgning i dag og tag første skridt i din nye karriere!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66054
Antal platser1 st
Publicerad30 aug 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag i tidsrummet 8-17.
Lön156,00 DKK/t
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk