Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Storage i Storkøbenhavn!

Leder du efter et job med frihed, fleksibilitet og ansvar? Har du en passion for kunderådgivning og har erfaring med administrative opgaver? Så er denne stilling noget for dig, hvis du ønsker at arbejde 30 timer om ugen!

Sök jobbet
Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret assisterende butikschef til deres lokation i Storkøbenhavn som ønsker at abrejde 30 timer om ugen, med mulighed for flere timer i perioder.

Om jobbet:
I stillingen vil du primært køre anlægget på egen hånd samtidig med, at du skal bidrage til at få kunderne til at føle sig trygge og værdsatte. Du vil være involveret i mange forskellige opgaver, lige fra at svare på kundeforespørgsler via e-mail til at sikre, at butikken altid ser indbydende ud.

Stillingen indebærer afvekslende arbejdsopgaver og vil blandt andet bestå af, at:
• Give professionel vejledning til kunder i butikken.
• Udleje opbevaringsrum til både private og erhverv.
• Udføre forskellige administrative opgaver.
• Sikre, at butikken og lageret altid er præsentabelt.

Detta söker vi:

For at trives i denne rolle er det vigtigt, at du kan bruge din tidligere erfaring til at imødekomme kundernes behov og ønsker.

Vi søger desuden dig, der kan se dig selv i følgende:
• Du har erfaring fra butiks- eller hotelbranchen, hvor du har lært at håndtere kunder på en god og imødekommende måde. Det er en fordel, hvis du har erfaring som butikschef eller lignende.
• Du har erfaring med administrative opgaver, og du kan lide at holde styr på tingene og trives med struktur.
• Du har grundlæggende it-færdigheder.
• Du er flydende på dansk og kan tale engelsk på et samtaleniveau.
• Du er selvstændig og proaktiv - du tager ansvar og initiativ.

Praktiske detaljer:
• Opstart: Hurtigst muligt.
• Arbejdstid: 28 til 30 timer om ugen mellem 10.00 til 18.00 på hverdage og 9.30/10-14.00 3 lørdage om måneden.
• Placering: Storkøbenhavn.
• Løn: Fast grundløn på 20.000 + bonus.

Arbejdstiden er fordelt på alle ugens dage, inklusive ca. 2-3 lørdage om måneden. Der kan også forekomme søndagsarbejde i nogle måneder. Du vil få din vagtplan i god tid. Din arbejdstid vil være fra 10.00 til 18.00 og lørdage fra 10.00 til 14.00.

Rekrutteringsprocessen:
Du vil blive ansat direkte hos Pelican Self Storage, som vil støtter din personlige og faglige udvikling. Det er en virksomhed i vækst, og du vil derfor blive en del af denne spændende rejse.

Rekrutteringsprocessen håndteres af StudentConsulting. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, kan du kontakte rekrutteringsansvarlige Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com. Søg allerede i dag, for vi indkalder løbende til samtaler!

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76797
Antal platser1 st
Publicerad17 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider28-30 timer om ugen. Med mulighed for flere timer ved sygdom og ferie. Arbejdstiderne ligger mellem kl. 10 – 18 i hverdage, og fra kl. 10 – 14 lørdage.
LönFast grundløn.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com