Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

B2C salgskonsulent til Teleperformance i København

I forbindelse med samarbejdet imellem Teleperformance Danmark og Telia, søger StudentConsulting erfarne salgstalenter til Telias B2C team.

Sök jobbet
Som salgskonsulent hos Teleperformance er det dit job at sælge og have fokus på, hvad der skal til for at skabe nysalg af høj kvalitet. Hvis du kan lide at skabe resultater over telefonen, tale med mennesker og arbejde på et vinderhold – så har du fundet det rette sted!

Salgsteamet arbejder i et konkurrencepræget miljø i en varierende hverdag i højt humør.

Opgaven som salgskonsulent for Telia indeholder B2C salg og rådgivning til nye kunder.

Du vil arbejde hverdage mellem 10.00 – 18.00.

Detta söker vi:

Du er den person, vi leder efter, hvis du:
• har højt energiniveau og masser af gå på mod
• er målrettet og resultatorienteret, med stærk tro på egne evner
• er et konkurrencemenneske, vil gerne ligge som nr.1 i teamet, men vil stadig gerne udvikles
• har et stort gåpåmod og ikke lader dig slå ud af et nej
• har styr på dine salgsteknikker

Du skal have minimum tre måneders opsøgende salgs erfaring, og det er vigtigt, at du hver dag er parat til at yde dit bedste for dine kunder over telefonen, i et konkurrencepræget miljø.

Teleperformance tilbyder
Teleperformance sikrer, at du får den træning og uddannelse, der skal til, så du hele tiden udvikler dig og skaber succes i dit job. Det betyder, at du arbejder tæt sammen med ledelsen og kollegerne og samarbejdspartnere hos Teleperformance, hvor I løbende er i dialog om, hvordan du kan udvikle dit talent.

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater. Derfor har vi stort fokus på en god og motiverende arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der samarbejdes på kryds og tværs.

Tonen hos Teleperformance er uformel, og du vil opleve, at du hurtigt kan gøre en forskel og sætte dit individuelle præg på arbejdet og fællesskabet.

Du får en arbejdsplads, der investerer i din professionelle og personlige udvikling. Du vil få en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og din karriere. Der er også mulighed for at følge en af de forskellige karriereveje i virksomheden, både nationalt og internationalt.

Det praktiske:
Stillingen er på 37 timer per uge med en timeløn på 120 kr./t. + en attraktiv bonusordning. De tre første måneder ansættes du som vikar gennem StudentConusulting. Denne ansættelse er med henblik på en efterfølgende fastansættelse hos Teleperformance.

Vi forventer at afholde samtaler løbende via Skype og vil i forbindelse med en samtale indhente referencer og straffeattest.

Jobbet vil give dig en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og karriere. Der er også mulighed for at følge en af de forskellige karriereveje i virksomheden. Så hvad venter du på? Send os din ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.


Fakta om jobbet
Jobb-ID54262
Antal platser1 st
Publicerad23 jul 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 03 augusti
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön120 kr.7t. + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk