Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Bliv Account Manager hos StudentConsulting!

Er du klar til at tage din salgskarriere til næste niveau? Ønsker du at blive en del af en dynamisk og engageret arbejdsplads, hvor du dagligt vil arbejde med en bred vifte af forskellige virksomheder? Så er dette muligheden for dig.

Sök jobbet
Vi søger nu en passioneret Account Manager til vores team, som skal samarbejde med nye og eksisterende partnere inden for lager/logistik og kontor/administration.

Hvad tilbyder vi?
Hos StudentConsulting har vi højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø, hvor dit engagement vil have stor indflydelse på vores kultur. Vi vægter fællesskab og teamwork højt, og det er vores medarbejdere, der gør os til en af de hurtigst voksende virksomheder i branchen. Vi prioriterer sociale aktiviteter og arrangerer årlige ture, hvor du kan møde dine kolleger fra Sverige og Norge og udveksle erfaringer. Du vil få stor frihed og ansvar i dit daglige arbejde, hvor du selv er med til at sætte dine aktivitetsplaner.

Hvad kan du forvente?
Som Account Manager får du ansvar for din egen kundeportefølje, hvor du selv har ejerskab over hele salgsprocessen fra A-Z. Dit primære fokus vil være på newbizz-aktiviteter, hvor du med tiden vil opbygge din egen portefølje af kunder. Dine kundeaktiviteter vil foregå via telefon, mail og møder med kunderne, enten via Teams eller fysisk fremmøde.

Dine opgaver inkluderer også:
• Udvikling af din egen kundeportefølje fra processen med at identificere dem som leads til at blive kunder og samarbejdspartnere.
• Forberedelse og gennemførelse af salgsmøder samt opfølgning med både potentielle og eksisterende kunder.
• Identifikation af skiftende behov hos potentielle og eksisterende samarbejdspartnere.
• Vedligeholdelse og udvikling af relationer med vores strategiske partnere.

Detta söker vi:

Vi søger en energisk og engageret kollega, der elsker at arbejde med salg og er klar til at tage det næste skridt i karrieren. Du besidder stor forretningsforståelse og det er naturligt for dig at skabe og styrke relationer med dine kunder.

Dit drive er altafgørende, hvorfor det er vigtigt at have et stort hunter-gen for at blive en succes. Ydermere er du er resultatorienteret, selvmotiverende og ambitiøs. Vores branche er kendt for sit hurtige tempo, skarp konkurrence og konstante forandringer, så du skal kunne lide varierede og spændende udfordringer.

Dine kvalifikationer:
• Relevant videregående uddannelse.
• Erfaring med opsøgende salg via telefon.
• Kommercielt mindset, der ønsker at arbejde med salg på den lange bane.
• Fremragende kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.
• Gode færdigheder i Microsoft Office-pakken.
• Kørekort er et krav.

Praktisk information:
Opstart: August/september 2024.
Fuldtidsstilling.
Lokation: København.
Løn: Fast grundløn, fritvalgskonto, bonus samt pensionsordning.
Er du klar til at tage din karriere til næste niveau og blive en del af et dynamisk og voksende team? Så glæder vi os til at høre fra dig!
Send dit CV, en motiverede ansøgning og dit eksamensbevis.

For yderligere spørgsmål, kontakt rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76509
Antal platser1 st
Publicerad29 maj 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypIntern tjänst
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontotid med mulighed for fleksibilitet
LönFast grundløn + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.com