Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Bliv en del af vores Black Friday team!

Er du studerende, holder du sabbatår, eller søger du bare et fleksibelt job her til efteråret, og vil gerne tjene ekstra penge? Så har vi jobbet til dig!

Sök jobbet
Vi er ved at sammensætte dette års Black Friday team, som skal hjælpe vores kunder med det store antal varer, de sælger under Black Friday. Arbejdet består i at få pakket alle varerne, så de bliver sendt afsted hurtigt og godt.

Nogle af vores kunder søger medarbejdere til enkelte dage omkring Black Friday og Black Week, og andre søger medarbejdere, som kan arbejde i en længere periode. Vi har derfor både et job til dig, som ønsker at arbejde mange timer, og dig som evt. går på gymnasiet eller universitetet, og som bare gerne vil tjene lidt ekstra til julegaver eller skituren. Har du et andet deltidsarbejde, er der også mulighed for at supplere det med nogle ekstra timer omkring Black Friday.

Der findes både vagter i dag- og aftentimerne samt i weekenderne, og vores kunder er alle placeret i Storkøbenhavn eller Odense. Du vil få en attraktiv timeløn, for de timer du arbejder, samt ekstra tillæg, når du arbejder om aftenen og i weekenderne.

Lad os vide, hvor mange timer du er interesseret i at arbejde, og så finder vi det rette job til dig.

Detta söker vi:

Der er ikke et krav, at du har prøvet et lignende arbejde tidligere. Det vigtigste er, at du er interesseret i at lære, har lyst til at være en del af et stort og engageret team, og at du kan bidrage med godt humør og en god arbejdsmoral.

Du vil sammen med dine nye kollegaer i Black Friday teamet få en grundig oplæring ude hos kunden, inden det hele går løs. Her har du også mulighed for at møde de andre, som starter i dit team samt dine nye ledere.

Da Black Friday er en travl periode for mange virksomheder, søger vi rigtigt mange medarbejdere lige nu. Har du en ven eller veninde, som også er på udkig efter et ekstra arbejde, så tip dem gerne om jobbet. Giv os også gerne besked om, at I søger sammen, så I kan komme i samme team.

Søg gerne jobbet allerede i dag, da vi er i fuld gang med at fylde teamet op. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72216
Antal platser20 st
Publicerad22 aug 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 16 oktober
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com