Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Bogholder søges til vækstende virksomhed i mikrobiologiindustrien

Har du erfaring med bogholderi og regnskab? Er du dygtig til at fange selv de mindste detaljer? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed, hvor du kan sætte dit eget præg? Så er du måske Liofilchem nye bogholder!

Sök jobbet
Jobbeskrivelse
Som bogholder vil du blive en del af Liofilchems nye afdeling i Danmark. Du vil derfor opleve, at du få et stort ansvarsområde, da du kommer til at varetage bogholderi- og regnskabsopgaver for hele Danmark og resten af de nordiske lande. Du vil dermed også opleve en høj grad af selvstændighed i rollen, men kommer dog til at referere til administrationen på hovedkontoret i Italien.

Arbejdsopgaver
- Du vil få ansvar for de daglige finansielle regnskabs-, betalings- og bogføringsopgaver, men også ordrebehandling, logistik og kvalitetssikring af regnskabspolitikker og procedure. Overordnet vil dine arbejdsopgaver indebære:

- Daglig finansielt regnskab og bogføring, herunder kreditor- og debitorbogholderi, afstemninger og måneds- og årsafslutninger.

- Opretholdelse af nøjagtige og opdaterede optegnelser over finansielle transaktioner.

- Hjælpe med at udarbejde finansielle rapporter og regnskaber.

- Sikre overholdelse af regnskabspolitikker og procedurer.

- Modtage ordrer fra kunder i de nordiske lande samt placere ordre hos Liofilchems hovedkontor.

- Løn og andre relaterede aktiviteter.


Hvad Liofilchem kan tilbyde:
Med den kommende danske afdeling i København, vil Liofilchems tilstedeværelse i de nordiske lande vokse hurtigt til en mere omfattende organisationsstruktur, og man får derfor muligheden for at være med helt fra start. De forventer en stærk vækst i de kommende år, og leder efter en person, der er klar til udfordringen samt ønsker at lære og vokse sammen med dem.

Derudover er kollegerne på hovedkontoret ivrige efter et godt samarbejde, og er klar til at støtte den nye afdeling i København i etableringen og væksten. Lederne på hovedkontoret vil komme på hyppige besøg samt er det også muligt for den nye afdeling i København, at besøge hovedkontoret i Italien.

Detta söker vi:

Det forventes at du har en stærk opmærksomhed på detaljer og nøjagtighed samt har en evne til at arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Kvalifikationer:
- Bachelorgrad inden for regnskab, finans eller lignende.

- 1-2 års relevant regnskabserfaring fra en lignende stilling.

- Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner.

- Flydende i både dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du har kendskab Italiensk.

- Erfaren bruger af regnskabssoftware, herunder Microsoft Dynamics 365, Business Central eller tilsvarende avanceret ERP-system.

Rekrutteringsprocessen:
Er du interesseret i stillingen og klar til en spændende rolle med ansvar fra din allerførste arbejdsdag? Så send dit CV hurtigst muligt.
Du vil blive direkte ansat af Liofilchem. Vi afholder løbende jobsamtaler og har til hensigt at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Dog venter vi på den rette kandidat!
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte rekrutteringsansvarlig Tobias Petersen på tobias.petersen@studentconsulting.com.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72159
Antal platser1 st
Publicerad18 aug 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderWithin office hours
Lönsalary according to qualifications
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com