Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Bring Parcels søger Kundeservicemedarbejdere omgående

Er du løsningsorienteret, trives du med at hjælpe mennesker, og har du mulighed for at arbejde fuldtid med opstart hurtigst muligt – medio januar 2021? Så er jobbet som kundeservicemedarbejder hos Bring Parcels måske noget for dig!

Sök jobbet
For vores kunde, Bring Parcels, søger vi lige nu fleksible medarbejdere til kundesupport-teamet i Parcels-afdelingen, der kan hjælpe dem igennem nogle travle måneder.

Hos Bring løser de hverdagslogistikken for små og store virksomheder i hele Norden. De hjælper deres kunder med alt lige fra e-handel til lægemiddeltransporter og håndterer både pakker, bud, post og gods. I parcelsafdelingen bliver der håndteret henvendelser fra kunderne om alt, der drejer sig om forsendelser. Der er travlt på telefonerne, højt tempo og god stemning iblandt kollegaerne.

Som kundeservicemedarbejder hos Bring, vil din primære arbejdsopgave være at skabe gode kundeoplevelser via telefon og på mail. Du vil primært hjælpe B2C, men også B2B kunder, med at besvare deres spørgsmål omkring deres forsendelser. Henvendelserne kan være alt lige fra et simpelt leveringsspørgsmål til en større problematik, der kræver kontakt med forskellige parter, hvorfor henvendelsen ikke altid kan løses i telefonen. Du kan defor komme vidt omkring i værdikæden, når du kontakter terminaler, underleverandører, chauffører og pakkeshops.

”Det er en god oplevelse første gang du afslutter en kompliceret sag. Måske har du gjort en ekstra indsats, men i sidste ende løste du opgaven. Og du fik ros af kunden, som anerkendte dit gode arbejde,” siger Niklas, faglig koordinator og din kommende mentor.

Detta söker vi:

Vi forestiller os, at du kommer fra en tidligere stilling med kundeservice – fx fra et callcenter. Derigennem har du opnået erfaringer, der har rustet dig til at håndtere forskellige kundesegmenter. Yderligere er du en skarp kommunikatør, som kan formulere dig kort, klart og præcist - både på mail og telefon. Som person har du et positivt sind og kan både grine med dine kolleger og arbejde koncentreret og selvstændigt. Derudover søger vi dig, der ikke skal starte studie til efteråret.

Du vil får din hverdag på Bring Parcels' nye kontorer i Greve.

Bring Parcel søger dig, der kan starte i et vikariat snarest – medio januar. Du vil blive ansat som vikar igennem StudentConsulting.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og du vil arbejde i hverdagene mandag til fredag mellem 08.00 og 18.00. Derudover vil du være timelønnet med en løn på 162 kr/timen, som svarer til ca. 26.000 kr./mdr.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag! Vi indsamler også straffeattest og referencer som del af rekrutteringsprocessen.


Fakta om jobbet
Jobb-ID55072
Antal platser8 st
Publicerad6 okt 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 09 november
SommarjobbNej
ArbetstiderMan-fre 8-17.30
Lön162 timen
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk