Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Bring Parcels søger kundeservicemedarbejdere til højsæson

Er du løsningsorienteret, trives du med at hjælpe mennesker, og søger du et fuldtidsarbejde hen over efteråret og vinter? Så er jobbet som kundeservicemedarbejder hos Bring Parcels måske noget for dig!

Sök jobbet
For vores kunde, Bring Parcels, søger vi lige nu fleksible medarbejdere til kundesupport-teamet i Parcels afdelingen hen over deres travleste periode!

Dine opgaver:
Som kundeservicemedarbejder hos Bring, vil din primære arbejdsopgave være at skabe gode
kundeoplevelser via telefon og på mail. Du vil primært hjælpe B2C, men også B2B kunder, med at besvare deres spørgsmål omkring deres forsendelser. Henvendelserne kan være alt lige fra et simpelt leverings spørgsmål til en større problematik, der kræver kontakt med forskellige parter, hvorfor henvendelsen ikke altid kan løses i telefonen. Du kan derfor komme vidt omkring i værdikæden, når du kontakter terminaler, underleverandører, chauffører og pakkeshops.

Hvem er vi:
Hos Bring løser de hverdagslogistikker for små og store virksomheder i hele Norden. De hjælper deres kunder med alt lige fra e-handel til lægemiddeltransporter og håndterer både pakker, bud, post og gods. I parcels afdelingen bliver der håndteret henvendelser fra kunderne om alt, der drejer sig om forsendelser. Der er travlt på telefonerne, højt tempo, og god stemning iblandt kollegaerne.

Detta söker vi:

Hvem er du:
• Det er et krav at du har erfaring indenfor telefonisk kundeservice f.eks. et callcenter
• Du en skarp kommunikatør, som kan formulere dig kort, klart og præcist - både på mail og telefon
• Vi ser gerne du har mulighed for at være ansat hele vikariatperioden med mulighed for forlængelse.
• Trives i en hverdag hvor du vil blive stillet opgaver med forskellige kundesegmenter
• Som person har du et positivt sind og kan både grine med dine kolleger og arbejde koncentreret og selvstændigt.


Bring Parcels tilbyder:
En hverdag på Bring Parcels' nye kontorer i Greve, med en masse dejlige kollegaer. Bring Parcel søger dig, der kan starte i et vikariat med opstart til november frem til medio januar.
Du vil blive ansat som vikar igennem Student Consulting.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og du vil arbejde i hverdagene mandag til fredag mellem 08.00 og 18.00. Deres åbningstider og dermed arbejdstiderne er anderledes i deres højsæson dvs. fra uge 47-51 har det åbent 08.00-20.00 i hverdagene, og der vil også være åbent fra kl. 10 – 14.00 alle lørdage fra uge 48 – 51.
Derudover vil du være timelønnet med en løn på 162 kr./timen, som svarer til ca. 26.000 kr./mdr. derudover kommer der 7% fritvalg oven i.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72264
Antal platser6 st
Publicerad28 aug 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com