Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

CCC Nordic (en del af Elgiganten) søger kundeservicekonsulenter

CCC Nordic en del af Elgiganten leder efter medarbejdere til deres Contact Center i Ørestaden. Vi søger dig der kan skabe gode relationer og give kunderne en professionel serviceoplevelse.

Sök jobbet
Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart den 6. maj 2019.

Kundeserviceafdelingen:
Som kundeservicekonsulent er du ofte den første, der møder kunden i telefonen, når de skal handle eller har fået leveret deres produkt. Du skal derfor være den smilende stemme, der kommunikerer venligt, hurtigt og effektivt, så kunden får en god salgsoplevelse. Du skal også have evnen til at omvende et problem til en løsning, der er god for både kunden og Elgiganten. Du er samtidig bindeleddet mellem vores internet, fysiske butikker og kunderne, og din vigtigste opgave er at sikre, at kunden får den bedste løsning - hver gang.

Det er ikke nødvendigt, at du kender til alle produkterne, da du bliver oplært i at kunne vejlede kunden i ombytningsprocedurer, besvare forespørgsler om lagerstatus og leveringsprocedurer mv.

Din hverdag vil være travl, men der er altid plads til at have det sjovt med kollegerne. Det er specielt vigtigt, at du trives i et målorienteret miljø og kan håndtere utilfredse kunder med et smil på læben.

Vi tilbyder:
• En god timeløn i dagtimerne + tillæg for aftenarbejde og weekendarbejde. Efter oplæringen er der mulighed for at optjene bonus
• Grundig oplæring og træning i CCC Nordics procedurer
• Et godt arbejdsmiljø blandt glade kolleger
• Personlig og faglig udvikling gennem CCC Nordics Akademi
• En god beliggenhed tæt på metro og en moderne arbejdsplads

Vi søger medarbejdere, der kan starte op den 6. maj 2019. Du vil blive ansat i et 3 måneders try and hire gennem StudentConsulting. Efter den 5. august 2019 vil der være mulighed for fastansættelse i Elgiganten.

Send din ansøgning allerede i dag, vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale. Som led i processen anvender vi test og indhenter referencer, eksamensbevis og straffeattest. Derudover vil du blive bedt om at lave en kort videopræsentation af dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Detta söker vi:

Vi søger dig, der synes det er sjovt at tale med kunder over telefonen og vil være behjælpelig med at svare dem på deres spørgsmål. Du er imødekommende og god til at kommunikere med alle typer mennesker.

Derudover skal du:
• Gerne have erfaring med kundeservice fra butik eller over telefonen
• Være mødestabil og ansvarsfuld
• Motiveres af at skabe gode resultater
• Have gode kommunikative evner, særligt mundtligt
• Have flair for eller erfaring med brug af IT
• Kunne tale dansk og engelsk


Fakta om jobbet
Jobb-ID47606
Antal platser15 st
Publicerad15 mar 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatummåndag 06 maj
SommarjobbNej
ArbetstiderDine vagter vil variere i tidsrummet 8.00-20.00 mandag til fredag. I travle perioder vil der være åbent lørdag og søndag i tidsrummet 9.00-17.00.
Lön122 kr/t.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk