Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Codan søger forsikringsrådgiver

Er du klar til at starte din karriere i forsikringsbranchen?

Sök jobbet
SERVICE, RÅDGIVNING OG SALG I FOKUS

I rollen som salgskonsulent bliver din opgave at arbejde med opsøgende salg af Codans forsikringer ved at kontakte potentielle og eksisterende privatkunder via telefon. For at lykkes med dette yder du Nordens bedste kundeservice og lytter til kundens behov og giver den nødvendige rådgivning om Codans forsikringsløsninger. For at klæde dig godt på til denne opgave får du en grundig introduktion til alle produkterne som første del af din ansættelse.

Som Codans nye medarbejder tilbydes du en attraktiv løn, præstationsbonus samt god pension. Derudover kan du nyde godt af attraktive personalegoder herunder en sund frokostordning, fitnesscenter, en aktiv sports- og eventforening samt mange sociale aktiviteter.

Du kan forvente at blive fagligt udfordret og blive en del af et ambitiøst team, med en fælles stolthed over kvaliteten i sine produkter. Passer du godt ind, kan du fortsætte din karriere hos Codan som fx assurandør eller erhvervsrådgiver.

Detta söker vi:

DU HAR AMBITIONER OM AT BLIVE EN PROFESSIONEL RÅDGIVER

Du er den helt rette til jobbet, hvis du trives i et konkurrenceorienteret fællesskab og har både kundetilfredshed og salgsmål i fokus. Det er en fordel, at du har erfaring med opsøgende salg, telemarketing eller mødebooking, men det er ikke et krav. Vigtigst er, at du brænder for at yde professionel rådgivning, der centrerer sig om kundens forsikringsbehov.

Du bliver ansat på try´n´hire-kontrakt gennem StudentConsulting, men målet er, at du efter din prøveperiode bliver ansat på fast kontrakt hos Codan. Bemærk, at vi i rekrutteringsprocessen anvender test og vil foretage et baggrundstjek.

StudentConsulting indkalder løbende kandidater til samtaler, så send allerede din ansøgning i dag! Der er opstart 1. juli 2020.


Fakta om jobbet
Jobb-ID53778
Antal platser1 st
Publicerad19 maj 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatumonsdag 01 juli
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til torsdag i tidsrummet 12-20 og fredag 10-17.30. I oplæringsperioden vil arbejdstiden ligge i alm. kontoråbningstid
LönBemærk at du aflønnes på timebasis. Dette vil dog svare til ca. 24.000 kr. i grundløn + aftentillæg på ca. 3000 kr. + gns. bonus på ca. 6500 kr. + lønstigning efter 5 måneders ansættelse på ca. 1500 kr. jf. overenskomst.
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk