Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Customer Experience Agent søges til Nelly.com i København

Brænder du for at prøve kræfter af indenfor kommunikation og kundeservice? Nordens største online modebutik Nelly.com søger lige nu en ny medarbejder til deres eksterne danske team med kontor i København K.

Sök jobbet
Du vil blive en del af Nelly.com’s nordiske team. Din dagligdag vil bestå af at besvare skriftlige kundehenvendelser fra det danske marked, og at holde dig opdateret på relevante kampagner og nyhedsbreve. Yderligere forventes det, at du kan indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer og samtidig arbejde selvstændigt og struktureret.

Nelly.com har hovedkontor i Borås i Sverige, og du vil være i daglig kontakt med dine svenske kollegaer. På kontoret i hjertet af København vil I være 3-4 kollegaer, så det er vigtigt, at du trives I et lille team samt trives med, at din leder kun kan nås virtuelt eller på telefon. For at passe ind i teamet skal du være selvstændig, positiv og ikke have noget imod, at du visse dage er alene på kontoret. Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene, hvis du ønsker dette.

Du vil komme til at arbejde med:
• at give Nelly.coms kunder løsningsorienteret service via e-mail
• at give hver eneste kunde en positiv oplevelse
• at opsøge viden for at kunne give kunden den bedst mulige hjælp
• øvrige administrative opgaver.

Det er en fuldtidsstilling på 37,5 time pr. uge. Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet 08:00-16:00.

Hvad forventer vi af dig?
Vi ser gerne, at du har erfaring indenfor servicebranchen, men vigtigst er, at du brænder for at yde en hjælpsom og positiv service! Derudover skal du have færdiggjort en gymnasial uddannelse.

Detta söker vi:

Nelly.com søger dig, der:
• Der kan kommunikere på et højt niveau niveau, og du kender det danske sprog godt i både tale og skrift, samt har god forståelse for svensk og engelsk
• har effektive kommunikationsevner på skrift
• er vant til at arbejde i MS Office-programmer
• har interesse for mode
• kan arbejde selvstændigt og trives i et lille team
• ikke er bange for at tage initiativ og ansvar.

Ansættelsen
Du vil blive ansat i et fuldtidsvikariat på 1 år gennem StudentConsulting med gode muligheder for forlængelse. Din arbejdsplads vil være beliggende i København K, hvor Nelly.coms hovedkontor ligger i Borås, Sverige.

Lyder dette som noget for dig?
Så send os din ansøgning allerede i dag! Vi holder løbende samtaler, og opstart er den 3. august.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID65266
Antal platser1 st
Publicerad5 jul 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatumonsdag 03 augusti
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk