Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Marknad / MediaMarknad / Media Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Deltid Nordic Marketing Coordinator til L’Oréal

Drømmer du om at arbejde som Marketing Coordinator hos et af verdens førende kosmetikbrands? Hos L’Oréal har du lige nu muligheden for at få værdifuld erfaring med en bred vifte af koordinerende og administrative marketing opgaver.

Sök jobbet
Stillingen er et deltidsvikariat på 20 timer om ugen frem til september 2023.

Du vil som Nordic Marketing Coordinator varetage en vigtigt koordinerede og supporterende funktion for L’Oréals Nordic Medical Team, som er under rivende udvikling.
Dine arbejdsopgaver vil b.la. indebære:
- Organisering af kongresafholdelse på tværs af nordiske lande.
- Kontakt til både interne og eksterne teams og samarbejdspartnere.
- Support til Medical Communication Team.
- Varetagelse af diverse forefaldende administrative supportopgaver.

Detta söker vi:

Vi forestiller os, at du finder de koordinerede og administrative opgaver spændende og kan se vigtigheden af din rolle. Du er et afgørende bindeled internt og eksternt og får en afgørende rolle for, at kongresserne kan planlægges og afholdes gnidningsfrit.

For at blive en succes i stillingen er det afgørende at du:
- Kan demonstrere erfaring med marketing, administration og/eller koordinering.
- Taler og skriver engelsk.
- Der er derudover en fordel hvis du har erfaring med eventplanlægning.

Du trives desuden med at være i kontakt med mange interne og eksterne samarbejdspartnere. Du kan bevare overblikket og formår at prioritere dine arbejdsopgaver i en travl hverdag. Og endeligt glæder du dig til at være en del af et positivt og inkluderende arbejdsmiljø.

Om teamet
Du vil blive en del af L’Oréals Medical Team, som beskæftiger sig med de produkter, som har en supporterende funktion til medicinsk behandling. Teamets overordnede ansvar er at drive anbefalinger i Norden fra sundhedsfagligt personale herunder eksempelvis praktiserende læger, apoteker, sygeplejersker og dermatologer.

Praktisk information
Der er opstart i midt januar. Stillingen er et vikariat som løber til og med september. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, som også varetager den indledningsvise rekrutteringsproces.
Stillingen er en deltidsstilling på 20 timer pr. uge, og arbejdstiderne er inden for kontoråbningstider.
Lønnen fastsættes på baggrund af kvalifikationer.

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade et motiveret CV til vores rekrutteringssystem via stillingsopslaget. For yderligere information kontakt rekrutteringskonsulent Anne-Maja Kobbelgård på anne-maja.kobbelgard@studentconsulting.com

Vi kalder løbende ind til samtaler og glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67785
Antal platser1 st
Publicerad25 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderGennemsnitligt 20 timer pr. uge.
LönFastsættes på baggrund af kvalifikationer.
Körkortskrav-
YrkeskategoriMarknad / Media

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk