Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Deltid Nordic Medical Coordinator til L’Oréal

Drømmer du om at arbejde som Nordic Medical Coordinator hos et af verdens førende kosmetikbrands? Hos L’Oréal har du lige nu muligheden for at få værdifuld erfaring med en bred vifte af koordinerende og administrative opgaver. Søg allerede i dag!

Sök jobbet
Stillingen er et deltidsvikariat på 25 hurtigst muligt. Vikariatet vil i første omgang være til og med august 2024. Ved rette match, er der er god mulighed for forlængelse eller overtagelse direkte hos L'Oréal.

Om teamet
Du vil blive en del af L’Oréals Nordic Medical Team, som beskæftiger sig med de produkter, som har en supporterende funktion til medicinsk behandling. Teamets overordnede ansvar er at drive anbefalinger i Norden fra sundhedsfagligt personale herunder eksempelvis praktiserende læger, apoteker, sygeplejersker og dermatologer.
Du vil som Nordic Medical Coordinator varetage en vigtigt koordinerede og supporterende funktion for L’Oréals Nordic Medical Team, som er under rivende udvikling. De har derfor brug for dig, som er god til at sætte struktur og er proaktiv.

Dine arbejdsopgaver vil b.la. indebære:
– Organisere kongresdeltagelse på tværs af de nordiske lande
– Kontakt til både interne og eksterne team samt eksterne partnere. Organiseringen af diverse kongresser indebærer b.la. planlægning med Field Team, forberedelse af merchandise, bestille produkter, planlægge lokation, fakturering.
– Styring af økonomi med indkøbsrekvisitioner og support til Nordic Finance team
– Der vil være enkle opgaver, som er relaterede til marketing materiale
– Diverse forefaldende administrative support opgaver

Detta söker vi:

Vi forestiller os, at du finder de koordinerede og administrative opgaver spændende og kan se vigtigheden af din rolle. Du er et afgørende bindeled internt og eksternt og får en afgørende rolle for, at kongresserne kan planlægges og afholdes gnidningsfrit.

For at blive en succes i stillingen er det afgørende at du:
– Kan demonstrere erfaring med administration og/eller koordinering
– Taler og skriver engelsk og dansk
– Du er dygtig til at skabe struktur i dit arbejde
– Der er derudover en fordel hvis du har erfaring med eventplanlægning
- Du er erfaren Microsoft Office bruger (særligt Excel, Teams og Outlook)

Du trives desuden med at være i kontakt med mange interne og eksterne samarbejdspartnere. Du kan bevare overblikket og formår at prioritere dine arbejdsopgaver i en travl hverdag. Og endeligt glæder du dig til at være en del af et positivt og inkluderende arbejdsmiljø.

Praktisk information
Der er opstart hurtigst muligt.
Stillingen er et vikariat som løber til og med august 2024. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, som også varetager den indledningsvise rekrutteringsproces.
Stillingen er en deltidsstilling på 25 timer pr. uge, og arbejdstiderne er inden for kontoråbningstider.
Lønnen er fast omkring de 187 kr/t + 7% fritvalgskonto.

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade et motiveret CV til vores rekrutteringssystem via stillingsopslaget. For yderligere information kontakt rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com

Vi kalder løbende ind til samtaler og glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72434
Antal platser1 st
Publicerad7 sep 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderGennemsnitligt 25 timer om ugen indenfor almindelig kontortid
Lön200 kt/t
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com