Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Depotmedarbejder søges til Taastrup

Trives du i at være i gang, skabe resultater og være en del af et team? Så har vi jobbet til dig her. Vi søger nu både fuldtids- og deltidsmedarbejdere til depot arbejde i Taastrup.

Sök jobbet
I stillingen får du mange forskelligartede arbejdsopgaver, der både involverer sortering af pakker, tømning af containere og andre lager ad hoc. opgaver. Fælles for arbejdsopgaverne er, at de kræver, at du har en god grundform, da du kommer til at være i gang meget af tiden, både stående og gående.

Du vil blive en del af et team med fokus på holdånd og et socialt fællesskab. Du bliver et vigtig led i den daglige drift og bidrager dermed til at afdelingen når sine daglige mål.

Vi tilbyder:
• Diversitet i arbejdsopgaverne
• Gode kollegaer
• Kan og vil du, har du også alle muligheder for at blive dygtigere og gradvist få mere ansvar

Detta söker vi:

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, og kan du nikke genkendende til nedenstående, er det dig, som vi leder efter. Du:
• Har viljen til at lære
• Trives med forskelligartede arbejdsopgaver
• Er drevet af målsætninger
• Har gå-på mod og har lyst til at gøre en ekstra indsats

Der er mulighed for både at arbejde aften og nathold.

Arbejdstiderne ligger mandag-fredag:
Aftenhold ligger mellem 14-22
Nathold ligger mellem 22-05

Hvis du finder stillingen attraktiv, vil vi opfordre dig til at ansøge med det samme, da vi løbende afholder samtaler.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen indsamler vi referencer og straffeattest.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69358
Antal platser10 st
Publicerad3 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk