Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Drømmer du om at flytte til Danmark?

Ønsker du at få relevant erhvervserfaring og optimere dit CV? Eller er du frisk på at bo, arbejde og opleve den danske kultur?

Sök jobbet
I StudentConsulting har vi løbende ledige stillinger, hvor vi søger norsktalende medarbejdere. Vi tilbyder stillinger inden for områder som IT, administration, kundeservice, HR, markedsføring og kommunikation, salg, administration, økonomi, produktion, logistik og transport. Der er derfor gode muligheder for dig, der ønsker at flytte til og arbejde i Danmark.

Detta söker vi:

Vi søger norsktalende profiler til kommende stillinger. Vi rekrutterer både til almindelige fuldtidsstillinger og deltid af både kort og længere varighed. Arbejdsopgaverne vil ligeledes variere alt efter stillingen.

Praktiske informationer:
Hvis du taler flydende norsk og er interesseret i at flytte til og arbejde i Danmark, så er du velkommen til at søge via linket her i annoncen. Vi vil tage kontakt til dig ligeså snart vi har en stilling, der kunne være et match for dig.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan det er at bo og arbejde I Danmark, kan du kontakte vores norske kollega Marthe, som selv er flyttet fra Norge til Danmark. Du kan kontakte Marthe på telefon +45 33605837 eller på mail marthe.sivertsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID71201
Antal platser10 st
Publicerad7 jun 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypIntern tjänst
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAfhænger af stillingen
LönAfhænger af stillingen
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.com