Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Drømmer du om at prøve nye muligheder i udlandet?

For vores kunde Transcom søger vi lige nu nye kundeservicemedarbejdere til deres Nets afdeling i den charmerende storby Riga! Der er stærkt fokus på sikkerheden i forhold til corona-situationen, så du er i trygge hænder.

Sök jobbet
”Du får en oplevelse for livet. Vi er alle sammen lidt på udebane her i Letland, så vi har et meget tæt sammenhold. Og det har været rigtig godt for mig at komme lidt væk hjemmefra. Man starter sådan lidt på en frisk,” fortæller 25-årige Rikke.
Rikke tog chancen og flyttede til Letland og har ikke planer om at komme hjem igen foreløbig.

- Savner du at rejse og få nye oplevelser?
- Kunne du tænke dig at forbedre dine engelsk-kompetencer?
- Vil du have 30 nye venner i vores skandinaviske kundeserviceteam af danskere, nordmænd og svenskere?
- Vil du kunne skrive nye kompetencer på dit CV fra en stor, verdensomspændende virksomhed?

Måske har du sabbatår, måske har du lyst til at forbedre dine engelsk-kompetencer eller måske har du bare lyst til at prøve noget helt nyt og på samme tid få lov at rejse og opleve en ny kultur? Det kan også være, at du gerne vil have den oplevelse sammen med nogen, og da vi søger flere medarbejdere, kan du tippe din ven eller din kæreste.

Om selve arbejdsopgaven:
Transcom løser kundeserviceopgaver både bl.a. Nets og en række andre virksomheder, så du vil blive ansat som kundeservicekonsulent hos Transcom til at varetage telefonisk kundeservice for Nets. Du vil blive klædt godt på til at løse opgaven, da der vil være en grundig oplæring samt buddy-ordning. Henvendelserne kan blandt andet dreje sig om betaling og brugerinformation, og selv om det kan lyde komplekst, skal du ikke være nervøs. En af Transcoms danske medarbejdere beskriver arbejdsopgaven således:
”Du tager imod kundehenvendelser på dansk. Og du bliver ikke bare sluppet løs. Der er et rigtig godt introduktionsforløb med træning og coaching i kundeservice.” – Rikke

Vi sørger for det hele:
Du kommer til at bo og arbejde i Letlands smukke hovedstad Riga. Det er en hyggelig og billig by at leve i, og alle er meget venlige og åbne.

Du får betalt rejsen til Riga, betalt hotelophold de første 30 dage, hjælp med at finde egen bolig efter den første måned og fast grundløn. Yderligere kan du nyde gavn af ansættelsesgoder såsom gratis fitness, egen læge tilknyttet arbejdspladsen, taletidskort, billetter til offentlig transport og mange andre goder, så du får et godt ophold. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på din vagtplan, så der er tid til at rejse i weekenden!

Detta söker vi:

Vi kan helt sikkert bruge dig, hvis:
• Du taler godt dansk og engelsk, og du er klar til at gribe chancen og få en oplevelse uden for Danmarks grænser.
• Det er ikke nødvendigt at have erfaring med kundeservice, da der vil være en grundig oplæring, men det er et plus.
• Har lyst til at prøve at bo i udlandet i en smuk storby i udvikling

Din nye kolleger står lige nu klar til at tage godt imod dig!

Er du frisk på nye eventyr?
Opstart vil være hurtigst muligt. Så søg jobbet allerede nu og bliv en del af det danske team! Til samtalen må du gerne tage en ekstra person med, fx din mor eller far, som kan stille supplerende spørgsmål til eksempelvis sikkerheden i forhold til corona-situationen og hvordan denne håndteres af Transcom.

Upload dit CV på engelsk. Vær opmærksom på, at rekrutteringsprocessen inkluderer, at du skal kunne fremvise din straffeattest.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på holdet.


Fakta om jobbet
Jobb-ID55914
Antal platser1 st
Publicerad1 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderIndenfor normal arbejdstid.
Lön?
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk