Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Drømmer du om at prøve nye muligheder i udlandet?

Er du eventyrlysten og søger du en oplevelse for livet? Så er et job som kundeservicemedarbejder for Transcom i den charmerende storby Riga måske lige noget for dig?

Sök jobbet
På vegne af vores kunde Transcom i Letland søger vi passionerede og empatiske kundeservicemedarbejdere, som er klar på at komme ud og opleve noget nyt udenfor Danmarks grænser. Det kan være, at du gerne vil have denne unikke oplevelse sammen med nogen, og da vi søger flere medarbejdere, kan du tippe din ven eller din kæreste.

Transcoms kerneområder omfatter kundeservice, teknisk support, fastholdelse af kunder, opsøgende kontakt til nye kunder, krydssalg og mersalg. Dine arbejdsopgaver vil bestå af at løse kundeserviceopgaver telefonisk for Transcoms kunder bl.a. Nets. Henvendelserne kan f.eks. dreje sig om betaling og brugerinformation. Der vil være et grundigt introduktionsforløb med træning og coaching i kundeservice, så du vil føle dig klædt ordentligt på til at varetage opgaven.

Transcom tilbyder:
• Betalt rejse til Riga og betalt hotelophold de første 30 dage
• Hjælp til at finde egen bolig efter den første lønudbetaling
• Gratis fitness, egen læge tilknyttet arbejdspladsen, taletidskort, betalt offentligt transport og en masse andre goder.
• Du får mulighed for at sætte dit eget præg på din vagtplan, så du blandt andet har mulighed for at kunne rejse i weekenden eller bare lege turist i byen.
• Grundig oplæring med tilknyttet mentor, så du klædt godt på til at kunne håndtere de diverse sager

En af de nuværende medarbejdere fortæller:
”Du får en oplevelse for livet. Vi er alle sammen lidt på udebane her i Letland, så vi har et meget tæt sammenhold. Og det har været rigtig godt for mig at komme lidt væk hjemmefra. Man starter sådan lidt på en frisk,” fortæller 25-årige Rikke.

Rikke tog chancen og flyttede til Letland og har ikke planer om at komme hjem igen foreløbig.

Detta söker vi:

Vi søger dig, der taler flydende dansk og godt engelsk. Samtidigt skal du have mod på at gribe chancen for at få en stor oplevelse udenfor Danmarks grænser. Det er ikke nødvendigt med erfaring indenfor kundeservice, da du som nævnt vil få den nødvendige oplæring, men det vil være et stort plus.

Er du frisk på nye eventyr?
Opstart vil være hurtigst muligt, så søg jobbet allerede nu og bliv en del af det danske team!
Upload dit CV på engelsk.
Vi ser frem til at byde dig velkommen på holdet.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69018
Antal platser5 st
Publicerad13 feb 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk