Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Er du Elgigantens nye kundeservicekonsulent?

Hos Elgiganten bliver du en del af en unik kultur med et stærkt socialt fællesskab. Du tilbydes et job, hvor du får rig mulighed for at vejlede og hjælpe kunder og skabe en købsoplevelse i verdensklasse.

Sök jobbet
Elgiganten
Velkommen til Elgiganten
Bare 5 minutters gang fra Ørestad Station finder du din nye arbejdsplads. Her åbner du både døren til et moderne kontor med lækre faciliteter, og til din karriere i Elgiganten. Du vil begynde i et professionelt oplæringsforløb, der skaber en tryg start på din ansættelse.

Jakob, der er ansat som kundeservicemedarbejder, fortæller;
Jeg har lært meget gennem de sidste 2 år og ser frem til flere år her. Hver dag ser jeg frem til at gå på arbejde og møde mine kollegaer, samt løse kundernes spørgsmål på en kreativ måde.

Som ny medarbejder i kundecenteret vil du være den første, som møder kunden i telefonen, når de skal handle eller har fået leveret deres produkt. Kunderne kan fx have spørgsmål ang. levering, returnering og reklamation. I kundecenteret er der fart over feltet og en masse engagerede kollegaer, som arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen. Sammen fungerer I som bindeleddet mellem Elgigantens internet, fysiske butikker og kunder, og jeres vigtigste opgave er at sikre, at kunden får den bedste løsning - hver gang.

Detta söker vi:

Kom gerne med dine ambitioner
Elgiganten har en markedsførende position takket være sine dygtige og engagerede medarbejdere. For Elgiganten er din personlige udvikling derfor en central del af virksomhedens succes. Du kan derfor forvente at blive videreuddannet, trænet og udviklet i den retning du gerne vil.
Du vil passe godt ind hos Elgiganten, hvis du er udadvendt, hjælpsom og målrettet, da Elgiganten konstant arbejder med ambitiøse mål.

Opstart er d. 4. november 2019. Du vil blive ansat i et 3 mdr. vikariat gennem StudentConsulting, hvorefter der vil være mulighed for fastansættelse.
Det vil ikke være muligt med ferie i de første 3 måneder.

Du kan forvente, at vi vil gøre vores for, at du får en fantastisk tid og spændende karriere hos Elgiganten!


Fakta om jobbet
Jobb-ID50211
Antal platser20 st
Publicerad11 sep 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 04 november
SommarjobbNej
ArbetstiderArbejdstiden er 37 timer i ugen fordelt i tidsrummet mandag - fredag 08:00-20.00. Bemærk at Elgiganten fra januar 2020 vil have åbent til kl. 22.00, hvorfor at du må kunne arbejde 1 dag i ugen til kl. 22.00. Fra midt november til midt januar vil der være åbent lørdag og søndag fra 9.30-17.00. Du vil her skulle arbejde 1-2 weekender i måneden.
Lön122 kr/t. + tillæg efter kl. 18.00 på 25,6 kr. og på lørdage efter kl. 15.00 på 45,1 kr/t og søndage på 50,6 kr/t.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Elkjøp-koncernen er Nordens største handelsvirksomhed indenfor forbrugerelektronik og elektriske husholdningsapparater. Elkjøp har etableret detailvirksomheder med mærkenavne som Elkjøp og Lefdal i Norge, Elgiganten og PC City i Sverige, Elgiganten i Danmark, Gigantti og Markantalo i Finland, Elko på Island samt Elding på Færøerne og Grønland med hovedforankring i Megavarehuskonceptet.. Elgiganten har oparbejdet sin stærke markedsposition gennem dygtige og engagerede medarbejdere, stort fokus på uddannelse og udvikling, omkostningseffektiv drift, effektiv logistik, gode indkøbssystemer og synlig markedsføring og her mere end 2300 medarbejdere fordelt på mere end 38 varehuse landet over. Herudover er Elgiganten danmarks førende varehuskæde inden for mærkevare-produkter i forbrugerelektronik og hårde/hvidevarer og Elgiganten.dk er en af landets mest populære internetbutikker. Elkjøp-koncernen omsatte i regnskabsåret 2014/15 for i alt 26,9 milliarder norske kroner.