Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Er du Garmins nye lageradministratør?

Har du gå-på-mod og lyst til et job, hvor du udfolder dine evner på tværs af lagerstyring og administration? Så er det dig vi søger!

Sök jobbet
Du vil blive en del af en stor nordisk virksomhed Garmin, som fortsat er under vækst, hvor du vil være ansvarlig for en bred vifte af administrative opgaver på lageret, der understøtter den nordiske del af virksomheden. Du vil være ansvarlig for dataindtastning, understøtte udvikling af lagerstyringssystemet og varelager, samt sikring af en smidig og effektiv afdeling som kan topperformance.

Vi ser gerne du har en god forståelse for hvordan et lager fungerer og hvordan du vil kunne bidrage. Det kan forekomme at du skal give en hånd med og deltage i operationelle opgaver såsom modtagelse, plukning, pakning og forsendelse. Hvor af det kan være en fordel hvis du har tidligere erfaring fra lager.

Vi tilbyder:
• Udfoldelse og mulighed for at dygtiggøre sig inden for lagerstyring og optimering
• En arbejdsplads med fokus på kvalitet og godt sammenhold
• Mulighed for at dygtiggøre dig inden for programmer som SAP, ERP, Oracle og Microsoft

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor medarbejderne er passionerede for at yde en indsats og give kunderne en god oplevelse. Man løfter i flok og hjælper hinanden med at komme i mål med dagens opgaver. I virksomheden er der et familiært miljø og en sund virksomhedskultur, hvor medarbejderne trives.

Detta söker vi:

Vi søger dig som:
• Har erfaring med lagerstyring og optimering
• Trives i et miljø hvor der er fokus på nøjagtighed, kvalitet, hastighed og optimering.
• Erfaring med IT-baseret lagerstyring
• Kan bevare et godt overblik og er grundig, selv når der er travlt
• Taler og skriver dansk på et højt niveau


På grund af arbejdsopgavernes karakter er den rette kandidat i almen god fysisk form. Du vil arbejde i tidsrummet mandag-fredag kl. 8-16, og vi tilbyder en løn som er til forhandling ift. kvalifikationer.

Vi søger dig der kan tiltræde hurtigst muligt, og du vil blive ansat i et vikariat på 6 mdr. gennem StudentConsulting. Der vil være gode muligheder for forlængelse af vikariatet for den rigtige medarbejder.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID65273
Antal platser1 st
Publicerad5 jul 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk