Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Er du Garmins nye lagermedarbejder?

Trives du i et miljø med effektivitet og fysisk arbejde? Så har vi det rette job til dig

Sök jobbet
Garmin søger lige nu lagermedarbejdere med og uden truck med opstart til maj. Man vil blive en del af et fast team, som sammen vil følge vagtplanen som du kan læse om nederst i stillingsopslaget. Teamet, du vil blive en del af består af engagerede medarbejdere, som alle brænder for at skabe en professionel helhedsoplevelse for Garmins kunder.

Arbejdet vil være fysisk krævende, og vil blandt andet omfatte:

• Pluk og pak af online ordrer
• Shipping af ordre
• Opfyldning af varer (evt. med truck-kørsel)

Lagerteamet er med til at sikre kvalitet i ordrelevering, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at arbejde målorienteret og bidrage til at kundernes ordrer bliver håndteret efter den rette procedure.

Garmin tilbyder:
- En familiær arbejdsplads, med gode kollegaer og et motiverende arbejdsmiljø
- Muligheden for at blive en del af et ambitiøst og performancedrevet team
- Muligheden for at arbejde for et stærkt brand
- Gode medarbejderfordele såsom frokostordning

Detta söker vi:

Den rette kandidat:
Da arbejdsopgaverne løses stående og er fysisk krævende med til tider tunge løft og gentagelser, ser vi gerne, at du tidligere har arbejdet på lager eller i hvert fald som person har en energisk tilgang til dit arbejde. Tempoet er højt, og det forventes, at du kan arbejde effektivt og samtidig have sans for detaljen. Derudover er det et krav, at du kan gøre dig forståelig dig på dansk eller engelsk. Ligeledes anses det som en stor fordel, hvis du har truckcertifikat.

Om ansættelsen:
Vi søger vikarer, der har mulighed for at træde til i en vikarrolle til maj, hvor du vil blive tilknyttet som vikar indtil sidst på sommeren med mulighed for forlængelse. Du vil indgå i det faste vagtskema og dine vagter vil ligge mandag-fredag i tidsrummet 8-18.
Til første dag skal du kunne medbringe sikkerhedssko, da det er et sikkerhedskrav.

Vi screener kandidater løbende og ser frem til at modtage din ansøgning

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69599
Antal platser3 st
Publicerad16 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk