Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere i mediebranchen?

Så er det måske lige netop dig, vi leder efter! Out of Home Media søger nemlig en ambitiøs salgstrainee.

Sök jobbet
Vores trainee program er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil have en spændende karriere inden for salg. I det daglige bliver du en del af vores succesfulde salgsteam, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med nogle af de bedste inden for faget.

Vi investerer meget i en stærk uddannelse af vores trainees. Derfor kan du se frem til at blive grundigt oplært i bl.a. salgets facetter, salgsteknikker, DICS-analyse samt medieforståelse og medierådgivning.

Som Trainee arbejder du både teoretisk men i særdeleshed også praktisk. Du vil blandet andet lærer følgende indenfor mediesalg:
- Markedsundersøgelse,
- Booking og afholdelse af kundemøder,
- Kundepitches,
- Udarbejdelse af kampagnepræsentationer,
- Opfølgning på tilbud,
- Opbygning og vedligeholdelse af gode kunderelationer

Som trainee får du også gode rammer for at opbygge din egen kundeportefølje bestående af lokale og regionale annoncører.

Detta söker vi:

Der kan være mange forskellige veje ind til optagelse i traineeprogrammet. Du arbejder måske i dag som sælger eller er i gang med en relevant uddannelse. Det vigtigste er, blot at du er klar til at gribe muligheden for at kickstarte din karriere inden for mediebranchen.

Vi ser gerne at du:
- Du brænder for salg og ønsker at udvikle dig indenfor dette
- Du er nysgerrig og optimistisk af natur
- Du formår at sætte dig ind i kundernes behov
- Du sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning for den enkelte kunde.

Da du bliver en del af et hurtigt voksende medieselskab, hvor du vil få meget ansvar, er det også vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt. Her er det afgørende, at du formår at eksekvere på både ideer og opgaver. Af samme grund forestiller vi os, at du er ambitiøs og resultatorienteret med en udpræget vindermentalitet.

Vi sørger naturligvis for at du får de bedste rammer for at opnå succes. Derfor har vi gennem tiden haft mange trainees igennem programmet, hvoraf flere i dag fortsat er hos Out of Home Media. Det betyder meget for os, da vi med programmet ønsker at skabe et miljø, hvor du som sælger og person trives og får mulighed for at vokse.

Kort om Out of Home Media:
Out of Home Media blev grundlagt i 2014 og har lige siden været på en forrygende rejse. Vi varetager i dag reklamepladsen på ca. 98% af danske busser, 2550 EurosizePlus plakatpladser og 2438 digitale skærme, og vi er stolte af at kunne kalde os Danmarks største udbyder af busreklamer. Vi har mange års erfaring indenfor outdoor og tæller i dag 81 ansatte med kontor både i København og Aarhus. Vi har gennem tiden haft mange trainees igennem programmet, hvoraf flere i dag fortsat er hos Out of Home Media.

StudentConsulting håndterer den indledende rekrutteringsproces. Vi kalder til samtaler løbende, så send ansøgning og CV allerede i dag for at komme i betragtning til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kandidat. Stillingen er fuldtid, varer 6 måneder og er et lønnet praktikophold. Kørekort er et krav, da møder rundt på Sjælland kan forventes.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66242
Antal platser1 st
Publicerad8 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag kl. 8:30-16:30.
LönFastsættes på baggrund af kvalifikationer.
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk