Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Er du Viasats nye salgskonsulent?

Brænder du for at sælge over telefon? Søger du et udfordrende studiejob? Så har vi jobbet til dig!

Sök jobbet
Du vil arbejde for Viasat, som er nordens førende leverandør af digital underholdning på deres kontor i København S. Viasat har mange forskellige platforme, hvorfra kunden selv kan sammensætte deres tv-pakker.

På vegne af Viasat søger vi en salgskonsulent til et deltidsvikariat med mulighed for udfoldelse og nye udfordringer hver dag.


Det kommer du til at lave:
Arbejdsopgaverne består i at sælge TV-pakker. Du vil blive en del af en spændende og dynamiske arbejdsplads i et social og konkurrencepræget miljø.

Praktisk information:
Timeantallet kan variere afhængigt af opgaver, men du vil i gennemsnit arbejde mellem 8-15 timer pr uge primært tirsdag og torsdag mellem kl. 14-19. Antallet af timer pr uge afhænger af mængden af arbejdsopgaver. Der er indledningsvist tale om et vikariat, men med god mulighed for en mere permanent aftale. Der tilbydes en fast timeløn på 130 kr. i timen samt en bonusordning uden nogen form for begrænsning.

Detta söker vi:

Vi leder efter en, som har disse værdier:
• højt energiniveau
• er målrettet og resultatorienteret med stærk tro på egne evner
• trives i et konkurrencepræget miljø og kommer med sit eget præ på sine præstationer
• har et stort gåpåmod og viljestyrke
• har styr på dine salgsteknikker
• er udadvendt og har gode kommunikationsevner i tale såvel som på skrift

Erfaring fra lignende stillinger er relevant, men du vil blive klædt grundigt på, så du føler dig tryg i dine arbejdsopgaver.

Der er opstart hurtigst muligt, men send gerne din ansøgning i dag, da vi løbende indkalder til samtale.


Fakta om jobbet
Jobb-ID55410
Antal platser2 st
Publicerad11 jan 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatumtisdag 01 december
SommarjobbNej
ArbetstiderTirs og tors i tidsrummet 14-19
Lön130 kr timen + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk