Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Erfaren kundeservicemedarbejder søges!

Nu har du muligheden for at blive del af en virksomhed, hvor du kan udvikle dine menneskelige kompetencer. Lyder det som noget for dig, så læs med her!

Sök jobbet
Nu har du muligheden for at blive del af en virksomhed, hvor du kan udvikle dine menneskelige kompetencer. Lyder det som noget for dig, så læs med her!På vegne af vores kunde, søger vi lige nu servicemedarbejdere, der har lyst til at indgå i et socialt team, og samtidig styrke sine kompetencer inden for servicebranchen.
Det vigtigste er, at du har motivation for at lære, besidder en god situationsfornemmelse og har et udpræget servicegen gemt inde i dig. Tidligere erfaring fra servicebranchen er derfor ikke et krav.

Om jobbet:
I jobbet vil du bl.a. skulle: besvare indgående opkald fra kunder, vejlede og yde support ift. produkter samt dokumentere og registrere de enkelte opkald. For at skabe de bedste resultater for din udvikling, vil du blive målt på forskellige KPI’er, som eksempelvis kundetilfredshed mm. Du vil få en grundig oplæring, således du er godt rustet til at håndtere dine forskellige arbejdsopgaver.

Vi tilbyder:
- Gode medarbejderfordele, pensionsordning mv.
- En arbejdsplads, der vægter medarbejdertrivsel højt
- En humoristisk og social kultur med firmaarrangementer mv.

Detta söker vi:

Det er dig vi leder efter, hvis du kan nikke genkendende til nedenstående. Du er en person der:
• Er smilende, serviceminded og kan lide at tale i telefon
• Er robust, mødestabil og kan lide at følge din udvikling gennem KPI'er
• Taler og skriver dansk på højt niveau og kan gøre dig forståelig på engelsk


Arbejdstiderne ligger inden for almen kontortid. Der er en fuldtidsstilling på 37 timer, og du vil derfor i gennemsnit arbejde 4-6 dage ugentligt.
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag.
Vi gør opmærksom på, at vi indhenter referencer og straffeattest i forbindelse med denne ansættelse

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72526
Antal platser4 st
Publicerad13 sep 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com