Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Finsk- og dansktalende kundeservicemedarbejder

Søger du efter jobbet, hvor du kan begynde din udviklingsrejse indenfor kundeservice? Ønsker du at tage initiativ, har du en naturlig nysgerrighed og kan lide arbejdet med kunder? Så er det helt sikkert dig vi leder efter hos Benify!

Sök jobbet
Benify
Benify Danmark er en hurtigvoksende og ambitiøs HR-tech virksomhed og derfor mangler vi dig til vores kundeservice. Du vil få 100% ansvar for vores finske kunder og hjælpe med besvarelser fra de danske også. Vi leder derfor efter en, som er systematisk og elsker at garantere gode oplevelser for vores kunder.


Dine kerneopgaver vil være:
- Besvare indkommende mails, chatmeddelelser samt telefonsamtaler fra vores virksomhedskunder og deres medarbejdere.
- Guide medarbejderne i Benifys personalegodeportal.
- Give fantastisk service og være en ambassadør for Benifys employer brand.
- Diverse administrative opgaver for at hjælpe vores kunder.

Detta söker vi:

Vi søger en ansvarsfuld, udviklingssulten og god kollega, som ser højkvalitets kundeservice som en af grundstenene for en virksomheds eksistens.

Du må gerne have:
- Erfaring fra servicebranchen, fx kundeservice, restaurant eller butik
- Gode sprogkundskaber i dansk, finsk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
- Gode IT-færdigheder

Det kan du forvente:
Vi tilbyder en fuldtidsstilling, hvor dine arbejdstider vil være fra kl. 8.00 til 16.00. Vi håber at finde vores nye kollega til opstart hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig pensionsordning, frokostordning, mulighed for at vælge bruttolønsgoder og adgang til mange andre fordelagtige rabataftaler.


Fakta om jobbet
Jobb-ID57369
Antal platser1 st
Publicerad24 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön25.000-29.000 efter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Vores kontor ligger i Nyhavn, hvor vi nyder godt af de historiske omgivelser og alle de fantastiske muligheder livet i København bringer med sig. Vi er ca. 21 ansatte på kontoret i Danmark, hvoraf 5 af os arbejder med kundeservice. Alle i teamet bidrager til vores fremgang, via selvstændige og fælles opgaver og altid med et højt humør. Vi har alle en høj faglighed, men kommer med forskellige baggrunde, hvilket er med til at skabe den særlige og gode stemning der er på kontoret. I Benify ved vi at vores ansatte er grunden til vores succes og fortsatte udvikling og det er derfor vigtigt at du er et godt match for det eksisterende team. StudentConsulting varetager den første del af rekrutteringsprocessen.