Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Forsikringsrådgivere søges til Privatsikring

Brænder du for service og rådgivende salg? Er du klar til at udvikle dig i en karriere i forsikringsbranchen? Så er rollen i Privatsikring noget for dig. Her får du rig mulighed for at vejlede nye kunder og skabe en kundeoplevelse i verdensklasse.

Sök jobbet
VELKOMMEN TIL DIN NYE HVERDAG I PRIVATSIKRING

Du vil arbejde i vores kundecenter, der er centralt placeret i København. Sammen med dine kolleger vil du udgøre vores nye afdeling Nysalg, hvor I sørger for, at de henviste kunder oplever et smidigt og professionelt skift til Privatsikring.

Din primære arbejdsopgave bliver at afholde telefon– og onlinemøder, samt efterfølgende administrative opgaver forbundet med forsikringssalg. En typisk arbejdsdag vil starte med briefing, derefter håndtering af administrative opgaver, herunder mails og klargøring af dagen inden første kundemøde afholdes.

Der er som regel booket 5-7 møder til dig på en dag. Varigheden af møderne afhænger af, hvor mange produkter kunden har, men vil typisk vare mellem 30 minutter – 75 minutter. Alle møder er booket ind af vores samarbejdspartnere, og du vil derfor ikke skulle booke dine egne møder.

Der vil være tale om to typer af møder:
1) Forsikringsgennemgang: Møder med kunder der allerede har accepteret et forsikringstilbud hos Privatsikring, og mødets formål er derfor, at kvalitetssikre de oplysninger kunden har givet for at afklare om kunden har den rette forsikringsløsning.
2) Nysalgsmøder: Møder med kunder der ønsker et tilbud fra Privatsikring, og din opgave er derfor at udføre en behovsanalyse og forsikringsgennemgang, som resulterer i et salg.

Detta söker vi:

KOM GERNE MED DINE AMBITIONER

Det er vigtigt, at du er interesseret i forsikringsbranchen. Måske har du taget en uddannelse, som afspejler denne interesse. Du har måske allerede opnået erhvervserfaring inden for forsikring eller har siddet i en tilsvarende rolle med fokus på kunderådgivning og salg. Det kan også være, at du brænder for kunderådgivning, og gerne vil prøve kræfter med en ny branche.

Vi tilbyder dig muligheden for at opbygge eller styrke din faglighed inden for forsikring. Dette starter med et træningsforløb på ca. tre uger, hvor vi klæder dig godt på til rollen. Herefter vil du få opfølgende coaching og sparring fra vores erfarne supportafdeling.

Hvis du kan genkende dig selv i vores værdier; Nærværende, Ordentlige og Ambitiøse, vil du passe godt ind, og så vil vi skabe rammerne for, at du kan give hver kunde den bedste oplevelse.

PRAKTISK INFORMATION
• Du tilbydes en fast fuldtidsstillingen på 37 t./u.
• Din arbejdstid vil i udgangspunktet ligge inden for kontoråbningstid. Der kan muligvis komme afvigelser i tilfælde af, at kunderne ønsker møder om aften.
• Du vil blive aflønnet i henhold til gældende overenskomst på forsikringsområdet.
• Opstart vil være enten 1/4, 15/4 eller 1/5.
• Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtale. StudentConsulting håndterer rekrutteringsforløbet, som involverer en arbejdspersonlighedstest samt baggrundscheck, men du skriver ansættelseskontrakt med Privatsikring.

KORT OM PRIVATSIKRING

Forsikringsselskabet Privatsikring A/S har samarbejder med Lokale Pengeinstitutter om tegning af forsikringer til privat- og erhvervskunder. Vi har en ambitiøs vækstplan og søger kolleger, der vil være med på rejsen i vores nyoprettede team.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Fakta om jobbet
Jobb-ID56423
Antal platser20 st
Publicerad18 feb 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderI udgangspunkt inden for kontoråbningstid
LönIhht. Forsikringsforbundets overenskomst
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk