Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Garmins returservice-afdeling søger medarbejder med flair for teknik og IT

Til Garmins serviceafdeling i Allerød søger vi dig, som har lyst til at have en aktiv arbejdsdag fyldt med tekniske udfordringer hos en af de mest anerkendte navigationsproducenter i verden.

Sök jobbet
Som verdensledende producent af navigationsudstyr er Garmin dedikeret til udviklingen af suveræne produkter til bil, luftfart og marine samt outdoor- og sportsaktiviteter. I serviceafdelingen tages der imod returvarer, som f.eks. kan være et defekt løbeur eller varer der er returneret fra en forhandler.

Serviceafdelingen er blandt den absolutte elite hos Garmin, og bærer præg af at vi altid forsøger at gøre det bedre end vi gjorde i går.

Din primære arbejdsrolle vil være udpakning, sortering, håndtering og reparation af produkterne. Du vil udover at arbejde fysisk med produkterne også arbejde med håndtering af kundehenvendelser. Her vil arbejdet bestå i håndtering af sager i Oracle og besvarelse af mails fra både privat- og erhvervskunder.
Du vil ikke udelukkende have siddende kontoropgaver, men en afbalanceret arbejdsdag med både praktiske, tekniske og administrative arbejdsopgaver.

Afdelingen arbejder løbende med projekter, hvor machine learning er seneste skud på stammen, som et innovativt værktøj der skal gøre hverdagen nemmere.

Om teamet
I højsæsonen består teamet af ca. 9 medarbejdere. Ancienniteten i teamet er høj, mens mentaliteten er ungdommelig. Der er en del frihed under ansvar, mulighed for selv at organisere din hverdag og du vil derfor opleve at få ejerskab over egne processer. Der tilbydes en unik arbejdskultur med et familiært fællesskab, og der står altid en kollega klar til at give dig en hjælpende hånd. Der vil være mange returpakker, der skal håndteres, men der er tid til et godt grin, og fælles for teamet er en positiv indstilling til hverdagen.

Detta söker vi:

Vi leder efter dig, som har en god teknisk forståelse og eventuelt kendskab til Garmins produkter. Det kan være du tidligere har stiftet bekendtskab med Garmins produkter indenfor bådnavigation eller øvrigt udstyr. Andre tekniske erfaringer, kan også veje op – f.eks. et skoleforløb indenfor elektroniske komponenter, eller lignende erhvervserfaring. Derudover søger vi dig, der er nysgerrig på at lære mere.

Du skal som minimum kunne begå dig i dansk på tale og i skrift, på et flydende niveau.

Praktisk information
Du ansættes som vikar igennem StudentConsulting.

Arbejdstider: 37,5 timer pr. uge. Returservice har åbent mellem 07-17:45 mandag-fredag, hvor arbejdstiden typisk vil ligge mellem 7:30 og 16:30, men kan varieres efter aftale.

Ansættelsen vil vare til og med september, og der er opstart hurtigst muligt.


Fakta om jobbet
Jobb-ID56964
Antal platser1 st
Publicerad31 mar 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk