Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

IT-leder til MDC Nordic

Har du arbejdet med installation og drift af Windows Servere og har du erfaring med VM Ware, Cisco Firewall og onboarding af hosting-kunder?

Sök jobbet
Har du herudover særskilte evner til at skabe gode samarbejdsdynamikker i et team, hvor alle bidrager til den tekniske problemløsning?
Så kan du med ledelseserfaring eller -potentiale blive operationel IT-leder hos MDC Nordic!

Om jobbet
Du vil blive teamleder for et IT Services-team bestående af tre teknikere med over 20 års teknisk erfaring. Teamet har ansvaret for udarbejdelse af design og arkitektur, implementering og drift af egne og hostede server- og applikationsmiljøer. Sammen løser I drifts-/supportsager og rapporterede fejlmeldinger.
Teamet arbejder med Microsoft, VMware og Cisco og drift af Navision og Business Central (onprem/cloud).

Din rolle
Med ledelsesopgaven følger ansvaret for at organisere ressourcerne og skabe struktur i opgaverne. Din fornemste opgave er at skabe gode samarbejdsdynamikker og bidrage til teamindsatsen, så alle løfter i flok og oplever at være en del af et fælles team. Herudover vil du arbejde proaktivt med analyser af fejlmønstre og sikre optimering og stabil drift med færrest forudsigelige fejl.
Som leder sikrer du, at opgaverne fordeles og sættes i struktur. Udover ledelsesrollen vil du i det daglige bidrage til driften ved selv at løse tekniske og projektmæssige opgaver forbundet med kunders centrale server-infrastruktur. Du kommer til at indgå i den tekniske drift på lige fod med de andre i teamet.
Du vil herudover også kommunikere med virksomhedens danske og internationale kunder og blive en del af en forretningsorienteret virksomhed.

Detta söker vi:

Kvalifikationer
Vi vægter følgende kompetencer under screeningsprocessen:
• Teknisk erfaring med Windows Servere, Vm Ware og Cisco Firewalls. Du kan have erfaring med og forståelse for bl.a. VMware Horizon, vSphere, Windows SQL server, evt. Navision og/eller drift af Business Central on prem/cloud.
• Du har ledelsesambitioner og har flair for at skabe gode samarbejdsdynamikker.
• Du er motiveret for selv at løse tekniske opgaver og er ikke bange for at smøge ærmerne op.
• Du kan koordinere og uddelegere opgaver og samtidig sætte struktur på opgaveløsningen.
• Du har analytiske evner og kan drive proaktive udviklings- og optimeringsprojekter.

For at bestride rollen som leder for IT Services-teamet vil du i højere grad være afhængig af dine tekniske evner frem for ledelsesmæssige erfaringer, og det vil i høj grad være dine ambitioner om at skabe det gode samarbejde, der tæller.
Dine personlige egenskaber bliver afgørende for rollen, og vi vil derfor anvende personlighedstest i de indledende samtaler.


Om MDC Nordic
MDC Nordic er en forholdsvis ung virksomhed, med en god blanding af yngre og ældre medarbejdere. Der kan både være rygende travlt og perioder, hvor der er tid til at sætte sig lidt ned og trække vejret.
Fællesskabet er kernen – derfor er målsætningen at fremme det gode teamarbejde.

Firmaet er etableret i 2016, og har en bred vifte af kunder i selvejesektoren og i den private sektor. Hovedkontoret ligger i Birkerød og derudover er der en afdeling i Helsingborg, Sverige og Islamabad, Pakistan.

Du kan læse mere om MDC Nordic lige her: www.MDCNordic.com

Praktisk information
Stillingen er fuldtid. Virksomheden er beliggende i Birkerød.
Løn afhænger af kvalifikationer.
Startdatoen vil afhænge af den rette kandidat – gerne snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.
Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting, og du bedes sende dit motiverede CV via stillingsopslaget på StudentConsultings hjemmeside. For yderligere information, kontakt gerne rekrutteringskonsulent, Monika Thomsen: monika.thomsen@studentconsulting.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70573
Antal platser1 st
Publicerad4 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com