Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

IT-Projektleder/Koordinator til MDC Nordic

Har du flair for projektledelse og har du de grundlæggende værktøjer på plads? Vil du trives med at håndtere interne og eksterne IT-projekter inden for ERP? Så kunne MDC Nordic være det oplagte sted at udvikle dig!

Sök jobbet
Om jobbet
Du bliver en del af det team, der står for projekt- og opgaveleverancer i MDC Nordic. Det er et team som består af ressourcer fra forskellige afdelinger såsom udvikling, teknik, forretning og salg. Du vil bygge relationer til kunder og kolleger og forfine din evne til at få ting gennemført i en forholdsvis kompleks teknologisk kontekst.

MDC Nordic fokuserer både på den offentlige og den private sektor, og mulighederne for faglig udvikling og/eller specialisering er store.

Din rolle
Projektledere og koordinatorer hos MDC Nordic indgår som en del projektteamet. Du vil få din egen portefølje af projekter, som du får ansvaret at følges til dørs via koordinering og styring. Ved eksternt rettede opgaver vil dit ansvar være at stå for planlægning af både interne og eksterne ressourcer samt varetage kommunikationen med kunden.

Som projektleder vil du:

• Lede og koordinere internt og eksternt rettede projekter
• Styre leverancer, ressourcer og økonomi på projekter
• Initiere og styre intern overlevering til drift/support
• Løbende udvikle og forbedre vores projektmetoder/-processer
• Projektstyre på tværs af teknologier med kunden i fokus (ikke teknologien)

Detta söker vi:

Kvalifikationer
Du kender til standard projektmetoder/-processer – både agile og mere klassiske vandfaldsmodeller. Har du erfaring eller flair for at analysere og modellere forretningsprocesser er det en fordel.
Med vilje og gåpåmod kommer man langt, og det er derfor ikke nødvendigt, at du har 50 års erfaring som projektleder.

I processen vægter vi følgende kriterier:

• Du har erfaring som projektleder eller koordinator af projekter
• Du har kendskab til IT-systemer/ERP samt implementering af mindre eller større projekter
• Certificeret projektledelse er en fordel – men ikke et krav
• Har du tidligere erfaring som forretningskonsulent er det en fordel – men ikke et krav.

Som projektleder/koordinator kan man ofte føle, at man står meget alene – det gør man også – men i MDC Nordic har vi som målsætning, at der altid skal være nogen, som man kan vende idéer eller udfordringer med. Du skal derfor som person være i stand til at afkode de udfordringer, du står overfor, og vide, hvornår du selv skal løbe med bolden, og hvornår du skal bede om hjælp.

Vi arbejder til tider meget dynamisk og til andre tider mere statisk. Du skal derfor kunne tolke og håndtere den interne organisations dynamik, være kommunikativ og i stand til at levere det overblik og den ro der skaber tillid både internt i teamet og hos kunderne.

Du bliver overordnet set ansvarlig for, at leverancerne lever op til aftalerne og for at formidle det til sikkert til det interne team på en motiverende måde, og samtidig sikre god kunderettet kommunikation.


Om MDC Nordic
Vi er en forholdsvis ung virksomhed, med en god blanding af yngre og ældre medarbejdere. Vi kan både have rygende travlt men vi kan også have perioder, hvor der er tid til at sætte sig lidt ned og trække vejret.
Fællesskabet er vores kerne – derfor er vores målsætning at fremme det gode teamarbejde.

Firmaet er etableret i 2016, og har en bred vifte af kunder i selvejesektoren og i den private sektor. Vores hovedkontor ligger i Birkerød og vi har derudover en afdeling i Helsingborg, Sverige og Islamabad, Pakistan.

Du kan læse mere om MDC Nordic lige her: www.MDCNordic.com

Praktisk information
Stillingen er fuldtid. Virksomheden er beliggende i Birkerød.
Løn afhænger af kvalifikationer. Der er særligt fokus på teamindsatsen, og der er derfor ikke individuelle bonusordninger.
Startdato: 1. maj, men det afhænger af de rette kandidater. Samtaler afholdes løbende.
Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting, og du bedes sende dit motiverede CV via stillingsopslaget på StudentConsultings hjemmeside. For yderligere information, kontakt gerne rekrutteringskonsulent, Monika Thomsen: monika.thomsen@studentconsulting.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69723
Antal platser1 st
Publicerad23 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com