Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Juleassistance som Service- og salgskonsulent til Aller Media

Har du erfaring med kundeservice? Og har du ligeledes gode salgsevner? Så har vi jobbet til dig som Service- og salgskonsulent til Aller Media i et 4 måneders julevikariat.

Sök jobbet
På vegne af Aller Media søger vi dig der kan yde verdensklasse kundeservice og samtidig fortælle kunden om de mange spændende muligheder, Aller Media kan tilbyde. Aller Media er et stort mediehus, som huser magasiner som IN, ELLE, SPIS BEDRE og DOSSIER. Du vil skulle supportere på tværs af magasinerne, svare på spørgsmål omhandlende levering og fakturering, samt sælge og gensælge alle de spændende ugeblade og magasiner.

Da mulighederne er mange i Aller Media, så ved kunderne oftest ikke, hvilke muligheder de har. Derfor har de brug for din hjælp til at ´vise dem rundt i butikken´ over telefonen.

Som Service- og salgskonsulent bliver din vigtigste opgave at besvare og servicere indgående opkald med fokus på salg og fastholdelse. Fokus er på salg, i alt hvad du foretager dig - uden at gå på kompromis med den gode service.

Vi tilbyder dig at blive en del af en social arbejdsplads, hvor åbenhed og et godt arbejdsmiljø er i højsædet. Derudover tilbyder vi:
- Oplæring i produkterne og praksis omkring kundeservice og salg
- En arbejdsplads i smukke omgivelser i København
- Et positivt, åbent arbejdsmiljø
- Gode personalegoder herunder en lækker kantineordning, sociale arrangementer m.m.

Vi søger dig der kan arbejde fuldtid 37 timer i ugen i perioden 28. oktober 2019 - 28. februar 2020. Det vil ikke være muligt med ferie i perioden.
Du vil blive ansat i et 4 måneders vikariat gennem StudentConsulting.

Detta söker vi:

Du kommer til at være bindeled mellem mediekoncernen og deres kunder. Det er her et krav, at du har erfaring indenfor enten telemarketing, opsøgende salg eller en kundeservicefunktion med fokus på salg. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt når du først er blevet lært op i produkterne og praksissen omkring kundeservice. Derfor søger vi dig, der kan nikke genkendende til følgende:

- Forstår at behovsafdække kunden og har et udpræget sælger-gen
- Kan afvikle telefonopkald hurtigt og sikkert
- Er problemløsende og serviceminded
- Bevarer overblikket i travle perioder
- Flair for at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Vi inviterer løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Fakta om jobbet
Jobb-ID50174
Antal platser3 st
Publicerad8 sep 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 28 oktober
SommarjobbNej
ArbetstiderArbejdstid mandag til torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30. Stillingen vil være på 37 timer i ugen.
Lön125 kr/t
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden. Aller Media er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens de i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 70 % og ca. 1 million magasinlæsere. I alt læser 2,3 millioner danskere med hver måned i en af deres titler og 2 millioner bruger et af deres digitale universer.