Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Just-Eat søger leveringsbude til København

Just-Eat søger lige nu medarbejdere som ønsker et fleksibelt arbejde, hvor du selv bestemmer dine vagter og arbejdstider? Trives du med at arbejde, mens du er på farten, og er du selvstændig? Så det dig vi mangler!

Sök jobbet
Vi søger lige medarbejdere til at levere mad rundt omkring i Stor København til kunder, der har bestilt take-away online fra forskellige restauranter.
Jobbet består i at hente maden på restauranten og levere den til kunden på den adresse, som fremgår af appen. Dine ruter vil så vidt muligt blive tilrettelagt i forhold til din bopæl, så cykelafstanden til de forskellige stops på dine ruter vil være rimelig.

Vi tilbyder:
• Et spændende job med masser af frihed
• Regnslag, hjelm og regnbukser vil blive givet ved opstart
• Gode tillæg ved brug af egen bil eller cykel
• Rabat-kuponer hver måned til bestilling af take-away

Jobbet kræver, at man har en god fysisk grundform, og kan klare at gå op og ned ad trapper, da nogle af kunderne bor i lejlighed. Man skal også kunne bære en rygsæk på ryggen, som er ret stor. Der er dog begrænsning på, hvor mange kilo man må have med ad gangen.

Detta söker vi:

Vi mangler dig som:
• Trives med at arbejde på farten, og være ude i alt slags vejr
• Har en positiv attitude og trives med at arbejde selvstændigt
• Du skal som minimum kunne kommunikere på dansk eller engelsk på et rimeligt niveau.

Arbejdstiderne ligger mandag-søndag, og der vil være mulighed for at ønske så mange vagter, man vil. Dog skal du minimum arbejde 8 timer pr uge. Man registrerer sin tilgængelighed i en app for de kommende 5 uger, hvorefter vores kunde fordeler vagterne for 5 uger ad gangen. Vagterne vil typisk ligge i tidsrummet 16.30- 19.30, da der er mest travlt her. Vagternes længde kan variere og vare fra 2-5 timer ad gangen. Du vil blive ansat direkte hos vores kunde.

Hvis det lyder som noget for dig? Så send din ansøgning allerede i dag!
Vi indkalder løbende til samtaler, og i den forbindelse indsamler vi referencer.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67645
Antal platser10 st
Publicerad18 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk