Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Key Account Manager søges

Er du en dygtig sælger, der skaber gode relationer til dine kunder? Ønsker du at komme ind i en spændende virksomhed, hvor du har ansvar for egne kunder og selv skal styre dine processer? Så kig med her!

Sök jobbet
Vi søger efter et nyt talent, som kan udvikle sig til at blive en salgsstjerne i en spændende televirksomhed i vækst! Her vil du blive en del af et team, som i dag består af 7 entusiastiske og engagerede kolleger, der alle har ansvaret for at give en god købs- og serviceoplevelse. Både til potentielle nye kunder, men også til eksisterende kunder.

Som Key Account Manager vil det meste af din dag gå med at kontakte potentielle kunder og assistere dem med at finde den bedste løsning, samtidig med at du sikrer et positivt og sikkert salgsforløb. Du får desuden ansvar for at administrere og udvikle kundeforholdet i din helt egen kundeportefølje.

Virksomheden tilbyder:
• Grundig oplæring på tværs af teamets salgsfunktioner, så du er godt klædt på til at løse opgaven optimalt, når du “slippes løs”.
• At du kan blive en del af Danmarks hurtigst voksende erhvervsteleselskab, som kæmper for små virksomheder ved at levere telefoni og software, der hjælper dem til at få gode kunderelationer (og en bedre forretning).
• Et arbejde med ambitiøse mål, hvor der udover at være et godt arbejdsmiljø, også er plads til at have det sjovt sammen.
• En hverdag hvor der løbes hurtigt, tænkes klart og drømmes stort. Teamet er altid parat til at give dét ekstra, som ofte skal til for at de sammen lykkes.
• Store og lyse lokaler som emmer af aktivitet, høj motivation og glæde - og hvor stemningen er påvirket af, at alle repræsenterer produkter og løsninger, som de er stolte af.
• God fast løn og attraktiv bonusordning.

Detta söker vi:

Vi leder efter dig, som har grundviden indenfor salg og service og har helt styr på basisværktøjerne. Måske har du erfaring fra mindre kundesegmenter og er nu sulten efter at udvikle dine talenter til næste niveau og blive en værdsat del af en vækstrejse.

Vi søger efter dig, som kan se dig selv i følgende:
- Du har erfaring med opsøgende salg.
- Du har et indre hunter-gen og er forvandslingsvant.
- Du har erfaring med at bruge telefonen som arbejdsredskab.
- Du er løsningsorienteret og forstår at skabe relationer og resultater.
- Du er optimistisk og bidrager til den gode stemning.

Du vil sikkert trives bedst i din rolle, hvis du nemt kan håndtere mange dialoger på forskellige niveauer på telefonen – samt i et CRM system. Der vil også indimellem være fysiske kundemøder.

Ønsker du at blive en del af en spændende rejse, og få en masse ansvar? Så søg allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler, og stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Rekrutteringsprocessen:
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringsansvarlige på monika.thomsen@studentconsulting.com - vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID65799
Antal platser1 st
Publicerad16 aug 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderIndenfor almindelig kontortid med mulighed for fleksibilitet
LönGrundløn efter kvalifikationer + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk