Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Marknad / MediaMarknad / Media Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Kommunikationspraktikant hos StudentConsulting

Drømmer du om en praktikplads, hvor du får mulighed for at sætte dine faglige kompetencer i spil og bidrage til vores fremtidig kommunikationsstrategi? Så læs med her!

Sök jobbet
Vi søger en analytisk praktikant med flair for kommunikation, sociale medier, markeringsføring og databehandling, og lige nu er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af StudentConsulting Danmark! Du vil blive en del af en arbejdsplads, der både byder på faglige udfordringer, spændende projekter og et socialt sammenhold udover det sædvanlige.

Om os:
StudentConsulting er et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer og vi har en mission om, at få endnu flere personer ud i arbejde hver dag. Vores fornemmeste opgave er tiltrække de rigtige kandidater, så vi fortsat kan sikre at dygtige talenter møder deres fremtidige arbejdsgivere. Af den grund har vi brug for dig!

Om jobbet:
Som praktikant får du rig mulighed for at udvikle dig på mange forskellige aspekter indenfor kommunikation, dataanalyse og PR. Der er plads til at præge din egen læringsproces, hvis du har en særlig interesse eller brænder inde med et uforløst potentiale.
Vi søger en analytisk og selvstændig praktikant, der er skarp i analyse og behandling af data. Du vil komme til at arbejde på tværs af kanaler og medietyper. Praktikperioden vil blandt andet byde på følgende ansvarsområder:
- Bearbejdning og tolkning af analysemateriale af vores nuværende kommunikations- og marketingsstrategi
- Tekstarbejde, herunder alt fra udarbejdelse af jobannoncer til opslag på sociale medier
- Organisering og eksekvering af kampagner og events, der skal medvirke til at tiltrække forskellige målgrupper
- Inputs og forslag til vores kommunikationsstrategi
Der vil også være enkelte arbejdsopgaver indenfor rekrutteringsområdet. Dette vil give dig et indblik i rekrutteringsarbejdet og dermed muliggøre en skarp analyse af kommunikationen rettet mod kandidater.

Detta söker vi:

Om dig:
Som praktikant går du selvstændigt til dine opgaver og er kreativ af natur. Du kommer du til at arbejde på tværs af kanaler og medietyper og skal bidrage til hele processen fra dataanalyse, strategi, konceptudvikling og implementering. Af den grund ser vi gerne, at du er fagligt robust og proaktivt tager ejerskab over dine opgaver.
Vi forestiller os desuden, at du vil være den rette kandidat, hvis du:
- Har kendskab til analysearbejde, formidling og har en god visuel sans
- Kan inddrage relevante teorier og metoder fra din uddannelse i praktikken
- Er en haj til Excel eller lign. programmer, hvor det er muligt at bearbejde data
- Kan bidrage med spændende vinkler, og er ekspert i at kommunikere og argumentere for dine idéer.

Hvad kan vi tilbyde:
Vi kan tilbyde en stejl og ikke mindst sjov læringskurve fra dag ét. Hvis du bliver praktikant hos os, garanterer vi, at du får brugbare erfaringer med i bagagen, som du kan bruge i din videre karriere og i dit uddannelsesforløb. Du bliver en del af et socialt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor der værnes om det kollegiale sammenhold. Dette vil du blandt andet opleve til vores hyggelige fredagsmorgenmad eller til vores månedlige fællesaktiviteter ude af kontoret.

Periode:
Aftales individuelt.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70123
Antal platser1 st
Publicerad12 apr 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypIntern tjänst
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderFleksibelt inden for alm. kontortid
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriMarknad / Media

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.com