Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Kørende salgskonsulent søges til Webbureau i København

Har du erfaring med opsøgende salg og brænder du for at sælge solide produkter til B2B kunder? Er du klar til at levere gode kundeoplevelser og selv varetage dine møder? Bliv en del af et af Danmarks førende webbureauer!

Sök jobbet
Vi søger lige nu en kørende salgskonsulent, som skal sælge online markedsføring. Du vil komme til at sælge og rådgive om nogle af de allerbedste webløsninger på markedet, der giver dine kunder mest mulig værdi for pengene. Du får dyb indsigt i et spændende fagområde med gode udviklingsmuligheder.

Om virksomheden:
Du bliver en del af Danmarks fedeste arbejdsplads med søde kollegaer, højt humør og spændende aktiviteter. Du har f.eks. mulighed for at komme med på to årlige rejser med ALT betalt. De har tidligere været til fodbold-VM i Rusland, stået på ski i Østrig og festet på Ibiza. Måske kan DU komme med næste gang?
Derudover bliver du en del af et fantastisk sammenhold, og en del af en kultur som elsker at konkurrere i alt fra bordtennis og bordfodbold til de mere seriøse konkurrencer i jobbet, hvor de hver dag kæmper for at være de bedste.

Arbejdsopgaver:
Dine arbejdsopgaver vil være to-delt og du vil derfor skulle ringe ud til spændende B2B kunder to gange om ugen, hvorefter du torsdag og fredag kører ud på dine bookede møder. Onsdag er halv træningsdag, så din udvikling er sikret! Derudover vil du bruge onsdagen på at klargøre dine møder.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende:
• Kold kanvas to gange om ugen, hvor du booker møder til dig selv
• Afholde egne kundemøder som kørende salgskonsulent
• Salg af webløsninger til B2B kunder
• Forhandlinger og kontraktudarbejdelse

Hvordan din arbejdsdag kommer til at se ud, afhænger af din erfaring. Du vil i starten have din leder med på dine kundemøder!

Detta söker vi:

En af dine vigtigste egenskaber er, at du har gå-på-mod og lysten til at blive en dygtig sælger. Du har lyst til at præge en ung og ambitiøs virksomhed i vækst, samt at du har lyst til at lære fra dygtige kolleger med tung erfaring i branchen.

Kvalifikationer:
• Du skal have kørekort og gerne egen bil (så du nemt kan besøge dine kunder). Du bliver afregnet efter statens km. takst.
• Du har gerne erfaring med kold kanvas, enten som sælger, kørende sælger eller mødebooker
• Alternativt har du erfaring med mersalg på telefon eller som facer

Hvad kan du forvente?
• Et spændende og udfordrende job
• Masser af muligheder for personlig og faglig udvikling

Praktisk information:
Opstart: 3. januar
Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdstid: Fuldtid
Lokation: København

StudentConsulting håndterer den indledningsvise del af rekrutteringsprocessen, men du vil blive ansat direkte hos virksomheden.
Ved spørgsmål er du velkommende til at kontakte rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi holder løbende samtaler, så sendt dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Som del af rekrutteringsprocessen må du meget gerne tage personlighedstesten på din SC profil!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73016
Antal platser2 st
Publicerad16 okt 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til torsdag 8-16.00 Fredag 8-15.30
LönGrundløn kvalifikationer + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com