Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Kundeservicemedarbejdere til Teleperformance søges

Ønsker du at prøve kræfter af med kundeservice og brænder du for at hjælpe? Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads med et godt socialt miljø? Så har vi den rette stilling for dig!

Sök jobbet
Som kundeservicemedarbejder hos Teleperformance besvarer du kundehenvendelser på telefon, mail og chat. Du vil komme til at sidde i flotte lokaler med hav- og strandudsigt, tæt ved Femøren Station og Kastrup, København.

Med et job hos Teleperformance følger diverse benefits for eksempel pensionsordning, sundhedssikring og en frokostordning hos Meyers Kantine. Du får under dit introforløb en grundig oplæring i 2 uger og får løbende feedback samt coaching med din teamleder.

Vagtplan indenfor tiderne: Man-tors 09.00-19.00 Fre 09.00-17.00 Weekend og Helligdage 10.00-16.00. Der er 10% tillæg på aftentimerne, 15% på timerne i weekend og helligdage. Der vil efter de første tre måneder være mulighed for hjemmearbejdsplads
Startdato: 19/6-2023, Ferie i uge 25 +26 +27 er ikke mulig da oplæringen er meget intens. Der vil også være en alternativ dato for opstart i start august.

Om arbejdspladsen:
Teleperformance tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater. Derfor har de stort fokus på en god og motiverende arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der samarbejdes på kryds og tværs.

Tonen hos Teleperformance er uformel, og du vil opleve, at du hurtigt kan gøre en forskel og sætte dit individuelle præg på arbejdet og fællesskabet.

Du får en arbejdsplads, der investerer i din professionelle og personlige udvikling. Du vil få en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og din karriere. Der er også mulighed for at følge en af de forskellige karriereveje i virksomheden, både nationalt og internationalt.

Detta söker vi:

Vi søger dig der:
- Du er serviceminded og detalje orienteret til fingerspidserne
- Du brænder for at hjælpe kunderne og give dem en positiv oplevelse
- Du elsker at tale i telefon og besvare henvendelser på mail/chat
- Et fejlfrit skriftligt og mundtligt dansk er et must samt et godt engelsk

Du vil blive ansat igennem en try and hire hos os, med henblik for fastansættelse og overtagelse hos Teleperformance

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, kan du søge stillingen via dette link.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID71016
Antal platser4 st
Publicerad25 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com