Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Kundeservicesupporter søges til TestaViva

Kan du starte hurtigst muligt, og har du erfaring med telefonisk kundeservice? Kunne du tænke dig at arbejde i en Legal Tech-virksomhed, som er på en spændende rejse? Hvis du er god kundeservice og administrative opgaver, så søg allerede nu!

Sök jobbet
TestaViva har vokseværk og søger derfor en ny medarbejder til deres supportafdeling. Stillingen er i første omgang et vikariat med opstart hurtigst. Der er god mulighed for forlængelse og overtagelse, da de leder efter en ny motiveret kollega, som kan være med til at løfte afdelingen til et nyt niveau.

TestaViva er en Legal Tech-virksomhed, som beskæftiger sig med familie- og arveret samt boligrådgivning. Deres mission er at gøre det både nemt og sikkert at oprette juridiske dokumenter online. I samarbejde med partnere som Nordea, Arbejdernes Landsbank, Topdanmark mv., har de gjort det let tilgængeligt at stille sig selv bedst muligt – både juridisk og økonomisk.

Som supporter hos TestaViva bliver du en del af et energisk og innovativt team. Der prioriteres gode serviceoplevelser til kunderne, samt et stærkt sammenhold i teamet.

Dine opgaver består af:
• Besvare henvendelser fra kunder – både telefonisk og skriftligt
• Yde skræddersyet og ekstraordinær support til hver eneste kunde
• Administrative opgaver (bl.a. tinglysninger, ansvar for juristernes kalendere, udarbejdelse af guides til kunder, samt internt forbrug og løbende ad-hoc opgaver)
• Bidrage til at udvikle TestaViva og tage supporten til nye højder

Detta söker vi:

Vi søger en engageret person med sans for gode kundeoplevelser. Det er ikke et krav at have juridisk erfaring, da vi sørger for, at du får en grundig oplæring i produkter, det juridiske bag og TestaViva's rejse.

Vi forventer at du:

• Har erfaring med telefonisk kundeservice
• Er fagligt dygtig, ansvarsbevidst og har masser af gåpåmod
• Har lyst til at engagere dig i det sociale fællesskab på kontoret
• Er arbejdsom, har lyst til at lære og er omstillingsparat.

Praktiske informationer
Du vil blive ansat som vikar hos StudentConsulting, og stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Der er gode muligheder for forlængelse eller overtagelse. TestaViva ønsker en ny kollega, som ønsker at være med på deres vækstrejse.

Du vil blive ansat på en timeløn på 140 kr./t + et 7% løntillæg.

Vi holder løbende samtaler og vil lukke processen, når den rette kandidat er fundet.
Så lyder stillingen som noget for dig? Så søg gerne allerede i dag med dit CV og en motiveret ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67750
Antal platser1 st
Publicerad23 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderFuldtidsstilling indenfor almindelig kontortid
Lön140 kt/t + 7% løntillæg
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk