Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Lagermedarbejder på deltid til Kvik

Søger du en deltidsstilling, der kan være et supplement til dit studie eller et andet job? Har du erfaring med lagerarbejde og ønsker et job med alsidige arbejdsopgaver og attraktive personalegoder? Så læs mere her!

Sök jobbet
Som lagermedarbejder hos Kvik vil du få en varieret hverdag med en masse forskellige og spændende arbejdsopgaver. Dette vil eksempelvis være varemodtagelse, pluk og pak, samling af skabe og kørselsopgaver. Jobbet er til dig, der har hænderne skruet ordentligt på og samtidig formår at give en enestående service til kunderne. Du vil blive en del af et socialt arbejdsmiljø hos Kvik lokaliseret i Herlev.

Kvik tilbyder:
- Løn efter kvalifikationer og tidligere erfaring
- Gode personalegoder herunder fritvalgskonto, feriedage og pension med sundhedsforsikring
- Et arbejde med højt tempo og spændende arbejdsdage
- En social og uformel arbejdsplads

Detta söker vi:

Vi ser gerne, at du har tidligere erfaring fra et lignende job, men dette er ikke et krav. Herudover forventer vi at:

- Du har B-kørekort og er rutineret i at køre bil.
- Kan se dig selv i stillingen i en længere periode (mindst 8 måneder).
- Taler og skriver dansk

Løn vil blive givet efter kvalifikationer og dit arbejdssted vil til start være i København, men Kvik flytter i nye lokaler i Herlev i september/oktober.

I forbindelse med stillingen indsamler vi referencer og straffeattest.
Vi afholder løbende interviews, så hvis det er dig vi står og mangler så søg allerede i dag!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID65957
Antal platser1 st
Publicerad24 aug 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk