Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Lagermedarbejder søges til alsidig stilling hos Kvik

Vil du være en del af et friskt team i en virksomhed, der tilbyder gode personalegoder og alsidige arbejdsopgaver? Har du tidligere arbejdet på lager og har du flair for at samle og behandle varer korrekt? Så er det dig, vi leder efter!

Sök jobbet
Som lagermedarbejder hos Kvik vil du få en bred praktisk erfaring og få en varieret hverdag med en masse forskellige og spændende arbejdsopgaver. Dette vil eksempelvis være varemodtagelse, pluk og pak, samling af skabe og kørselsopgaver. Jobbet er til dig, der har hænderne skruet ordentligt på og samtidig formår at give en enestående service til kunderne. Du vil blive en del af et socialt arbejdsmiljø hos Kvik lokaliseret i Herlev.

Kvik tilbyder:
- Løn efter kvalifikationer og tidligere erfaring
- Gode personalegoder herunder fritvalgskonto, feriedage og pension med sundhedsforsikring
- Et arbejde med højt tempo og spændende arbejdsdage
- En social og uformel arbejdsplads

Detta söker vi:

For at bestride stillingen skal du tale og skrive dansk. Vi ser gerne at du har tidligere erfaring fra et lignede job, men dette er ikke et krav. Herudover skal du have B-kørekort og et godt drive!

Løn vil blive givet efter kvalifikationer og arbejdstiden vil være i tidsrummet 7.00-15 mandag-torsdag og 7-14 fredag.

Dit arbejdssted vil til start være i København, men Kvik flytter i nye lokaler i Herlev i september/oktober.

I forbindelse med stillingen indsamler vi referencer og straffeattest.
Vi afholder løbende interviews, så hvis det er dig vi står og mangler så søg allerede i dag!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID65615
Antal platser1 st
Publicerad3 aug 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk