Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

LegalDesk søger Administrativ Kunderådgiver

Kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks førende LegalTech-scaleups? Kan du lide komplekst administrativt arbejde og give en positiv kundeoplevelse, som de vil huske? Så har vi en spændende stilling til dig som kundemedarbejder hos Legal Desk!

Sök jobbet
Legal Desk er på en mission, hvor vi anvender teknologi for at automatisere juridiske ydelser, for at gøre dem tilgængelige for små og mellemstore virksomheder samt familier. Vi har udviklet en platform med mere end 130.000 brugere, hvor vi hjælper vores kunder med deres juridiske opgaver. Vi er for nyligt indtrådt på det svenske marked med stor succes, og vi lancerer i Norge i andet halvår af 2022.

Vi mangler derfor dig til følgende arbejdsopgaver:
● Hjælpe med at registrere selskaber hos Erhvervsstyrelsen
● Hjælpe med at tinglyse ægtepagter hos Tinglysningsretten på Tinglysning.dk
● Besvarelse af kundernes spørgsmål på e-mail og telefon i forbindelse med behandlingen af deres sager.

Hvis du ikke har nogen erfaring med disse systemer, skal du ikke være bekymret, da vi tilbyder en god oplæring, og du vil til dagligt arbejde tæt sammen med vores jurist og de tre øvrige kundeservicemedarbejdere.

Detta söker vi:

Du skal kunne lide at arbejde sammen med kollegaer, der har vidt forskellige faglige baggrunde og repræsentere kundens perspektiv.

Din profil:
● Du er struktureret og kan bevare overblikket i en hektisk hverdag
● Du har mod på at være en del af en nyopstartet virksomhed, hvor der ikke altid fast struktur
● Du kan lide at have kontakt til kunder og give dem en god oplevelse gennem telefon og chat
● Du holder humøret højt – også når der er travlt
● Måske en interesse for teknologi (ikke et krav), og at du har lyst til at bidrage til at revolutionere en støvet branche.

Os som arbejdsplads:
Vi sørger for at holde dig hydreret i form af fri adgang til diverse drikkevarer, såvel kolde som varme. Det er desuden i alles interesse at undgå hangry-relaterede sammenstød, og derfor sørger vi også for frugt og en fremragende frokostordning, som kan tilpasses vegetarer og veganere.

Om fredagen er der som regel et par stykker, der får en øl eller sodavand sammen efter arbejde. Uanset hvad du er til, respekterer vi, at du har et liv udenfor kontoret – også fredag ved fyraften. Fem-seks gange om året holder vi større fester og arrangementer, hvor venner af huset inviteres op og bliver budt på frisk specialøl fra kontorets spritnye fadølsanlæg. Derudover tager vi én gang om året på udlandsophold. I år var vi fem dage i Barcelona, hvor vi bl.a. havde workshop i løbet af dagen og hyggede os sammen om aftenen.

Krøllen på halen er 1. Sigurd – allergivenlig kontorhund og medarbejderen med absolut højeste cuteness-factor, 2. Vi har en Teenage Mutant Ninja Turtles-arkademaskine. Det lader vi bare lige stå…

Vi har et flot kontor på Islands Brygge tæt på metro og bus. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og vi søger ansættelse hurtigst muligt.
StudentConsulting håndtere den indledende håndteringsproces: For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade CV og motiverede ansøgning til deres rekrutteringssystem.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67350
Antal platser1 st
Publicerad2 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderGennemsnitligt 37 timer pr. uge
LönFastsættes på baggrund af kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk