Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Lønspecialist til L’Oréals HR-afdeling

Har du solid erfaring med lønadministration og er du frisk på et vikariat, der giver dig et solidt trinbræt videre ind i HR-verdenen? Så kan du videreudvikle dine kompetencer som lønspecialist i L’Oréals HR-afdeling.

Sök jobbet
Stillingen er et vikariat på 12 måneder med opstart hurtigst muligt eller efter aftale. Der er gode muligheder for forlængelse eller en fastansættelse hos L’Oréal. Så søg nu og bliv en del af L’Oréals HR-afdeling, som både udfordrer dig fagligt og værner om din trivsel!

Om jobbet:
Som lønspecialist i L’Oréals HR-afdeling vil du i samarbejde med afdelingens Payroll team håndtere lønberegning i forhold til de gældende danske regler, indberetning af skat, behandling af oplysninger til lønadministrationen og opdatering af systemer og interne lister. Du vil besvare interne mailhenvendelser vedr. ferie, løn, barsel etc. i samarbejde med din tætteste kollega.

Du vil naturligt kommunikere med HR-managere vedrørende nye medarbejder, som skal registreres med person- og bankoplysninger, bestille adgangskort, forberede kontrakter og håndtere øvrige administrative processer, der vedrører opstarten af nye medarbejdere. Hertil kommer en bred række ad hoc-opgaver.

Udover Excel vil du arbejde i forskellige HR-systemer.

Du vil opleve at få tæt sparring løbende, og L’Oréal sørger for at klæde dig godt på til at kunne navigere i opgaver og programmer, ligesom de sørger for at inkludere dig i en varm og positiv arbejdskultur. I 2023 vil L’Oréal implementere SuccessFactors, og du vil derfor også blive involveret i projekter, der definerer nye processer og arbejdsgange.

Detta söker vi:

For at lykkes godt i rollen har du:

• Arbejdet med løni en dansk kontekst før og har kendskab til dele af lovgivningen fx vedrørende ansættelse, ferie, barsel eller lignende.
• Solidt kendskab til Excel
• Mulighed for at besvare skriftlige henvendelser på engelsk
• Naturligt flair for at sætte dig ind i nye IT-systemer

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SAP, samt hvis du tidligere har arbejdet i en større international virksomhed. Du har desuden masser af engagement til at sætte dig ind i forskellige administrative processer og har en servicemindet tilgang til dine kolleger. Du har mulighed for at arbejde selvstændigt med flere processer, men du kan regne med et tæt samarbejde, når du har brug for sparring.

Praktiske informationer:
Du bliver ansat som vikar gennem StudentConsulting, som juridisk set bliver din arbejdsgiver. I praksis er du 37 timer om ugen hos L’Oréal. Timerne fordeles fleksibelt inden for normale kontortider og aftales med din nærmeste leder. L’Oréal er også fleksibel i forhold til hjemmearbejdsdage.

Vikariatet har en varighed på 12 måneder med opstart hurtigst muligt eller efter aftale. Lønnen bliver fastsat efter dine kvalifikationer.

For yderligere informationer kontakt endelig rekrutteringskonsulent hos StudentConsulting, Monika Thomsen, på monika.thomsen@studentconsulting.com

Vi glæder os til at modtage dit CV!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69622
Antal platser1 st
Publicerad17 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlm. kontoråbningstider
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk