Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Morgenfrisk lastbilchauffør til City Container

Kan du køre en lastbil (C eller CE) og kan du lide de tidlige morgentimer på landevejen? På vegne af vores kunde, City Container, søger vi lige nu dygtige lastbilchauffører til deres afdeling i Farum.

Sök jobbet
Hos City Containers starter dagen typisk allerede ved 5- eller 6-tiden om morgenen, hvor opgaven består i at køre ud til diverse byggepladser og hente containere med byggeaffald. Containerne som står klar, når du ankommer til byggepladsen, trækker du op med krog, og kører derefter afsted for at tømme containeren. Der vil typisk være 10-12 stops i løbet af en dag, og opgaverne vil løbende tikke ind på din tablet. Arbejdet er ikke fysisk krævende, da det ikke vil være dig som chauffør, der skal læsse containerne. Det er dog dit ansvar at sikre lasten ved f.eks. at lægge net over affaldet.

Detta söker vi:

Vi søger dig der enten har C eller CE bevis, og som har lyst til et job bag rettet, hvor du er en hel del ude og inde af lastbilen i løbet af dagen. Du behøver ikke have lang erfaring med lastbilskørsel, men du skal være motiveret og være klar på, at stillingen kræver en del manøvrering af lastbilen på byggepladser og i myldretiden i trafikken. Du vil få en grundig oplæring og køre sammen med en rutineret kollega de første dage af ansættelsen, så du føler dig klædt ordentligt på til at varetage arbejdsopgaverne på egen hånd.

Stillingen er et almindeligt fuldtidsvikariat. Sommersæsonen er den travleste periode for City Containers, så derfor skal man påregne at der vil være dage med overarbejde. Dette er en mulighed for dig, der kan arbejde en masse over sommeren og gerne vil tjene lidt ekstra, da du vil få overarbejdstimer udbetalt. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt indtil 30. september med mulighed for at blive fastansat hos City Container efterfølgende, hvis behovet er der, og hvis du trives i virksomheden som deres chauffør.

Vi søger dig, der kan starte hurtigst muligt, og vi afholder løbende samtaler til stillingerne, så søg stillingen og send os dit CV allerede i dag.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77005
Antal platser2 st
Publicerad1 jul 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatummåndag 08 juli
SommarjobbJa
ArbetstiderMan-fre. Vagterne ligger fordelt i tidsrummet mellem kl. 4-18
Lön164,4 kr/timen
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com