Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Netværkskonsulent - Salg af politiske netværksgrupper

Kan du se dig selv tale med mange forskellige typer af ledere, og kender du følelsen af at blive en halv meter højere, når du har haft en positiv kundedialog? Vil du gerne have indblik i, hvordan det er at arbejde med politiske netværk? Så se med!

Sök jobbet
Hos Samuelsen driver vi over 25 politiske og faglige netværk. Vores medlemmer dækker over ledere og andre nøglemedarbejdere i offentlige og private organisationer.

”Det her er ikke det klassiske phonerjob, hvor man ringer ud og forstyrrer folk. Her får du lov at sælge et attraktivt produkt til relevante nøglepersoner, som har en naturlig interesse i at blive en del af vores netværksgrupper,” fortæller salgskoordinator Rasmus Schnedler-Meyer.

Du vækker interessen hos potentielle medlemmer og får ansvar for dine egne kunder:

Du bliver en del af vores salgsafdeling, hvor du fra start vil få ansvar for hele salgsprocessen, fra første kontakt til and lukke salget. I afdelingen får du selskab af to andre fuldtidssælgere samt en række studentermedhjælpere. Her er du ansvarlig for din egen portefølje af politiske netværksgrupper, hvor du står for salget af medlemskaber til relevante virksomhedsledere. Ydermere sker der en masse spændende ting i afdelingen, og du får derfor også mulighed for at bidrage til udviklingen!

Dermed vil dine primære arbejdsopgaver være følgende:
• kontakte virksomhedsledere og andre nøglepersoner og vække deres interesse
• følge op på det materiale, du sender ud, og sælge medlemskaber i eftertragtede politiske og faglige netværk.

Vi sørger for, at du bliver sat grundigt ind i vores verden, og som en del af din oplæring kommer du naturligvis også med ud til netværksmøderne og er med til at gøre en indsats her!

Detta söker vi:

Dit drive og entusiasme for at gøre det godt i jobbet er vigtigere end din baggrund. Har du tidligere salgserfaring er det bestemt et plus, men ikke et krav.
Det vigtigste er, at det ikke skræmmer dig at gribe knoglen og føre en god, gammeldags samtale med erfarne ledere. For du udstråler en seriøsitet, der vinder respekt i den anden ende af røret. Du vil også passe perfekt til rollen, hvis du:

• er overbevisende i din kommunikation
• har en indbydende personlighed, som kan mærkes igennem telefonen
• er fokuseret på kvalitet frem for kvantitet, når du gennemfører et salg
• interesserer dig for politik.

Et kontor med gode vibes
Lige så ambitiøse vi er i vores arbejde med at udbrede kendskabet til vores politiske netværksgrupper, lige så meget værdsætter vi det gode kollegaskab. For jo bedre stemningen er på kontoret, desto sjovere er det gå på arbejde. Selvom vi som virksomhed har nogle år på bagen, er vi et ganske ungt team, så her er altid plads til spontane arrangementer og en fredagsøl.

Det praktiske
Du arbejder 37 timer om ugen fra vores kontor på Sjæleboderne i indre København. Vi tager vores sælgere seriøst, og derfor får du en fast god løn og en attraktiv provisionsordning uden loft.

Så ønsker du at blive en del af Samuelsens rejse, og samtidig få en masse ansvar? Så søg allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler, og stillingen ønskes at blive besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringsansvarlige på monika.thomsen@studentconsulting.com - Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID64684
Antal platser1 st
Publicerad2 aug 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderIndenfor almindelig kontortid
LönFast grundløn + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk