Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Norsktalende Customer Supply Chain Support til L’Oréal

Har du gode kommunikationsevner og brænder du for at levere den bedste kundeservice? Kunne du tænke dig at arbejde med dermatologiske og professionelle produktmærker i en global virksomhed? Så er stillingen hos L’Oréal måske noget for dig?

Sök jobbet
Vi leder lige nu efter en norsktalende Customer Supply Chain Support til L’Oréals Dermatological division (LDB) og Professional Products division (PPD) i København, der kan starte d. 3. januar 2024.

Om stillingen:
Som Customer Supply Chain Support vil du blive en del af L’Oréals Dermatological division (LDB) og Professional Products division (PPD), hvor din primære arbejdsopgave vil være koordinering med større norske virksomheder samt opfølgning på processen fra kunden afgiver en bestilling til slutfaktureringen.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver være:
• Ansvar for kommunikation med dine kunder.
• Proaktiv styring af kunderelationen.
• Håndtering af kundekrav og kreditnotaprocessen.
• Intern og ekstern kommunikation vedrørende konkrete problemstillinger for kunden.
• Kundefokuseret rapportering og andre opgaver.
• Opbygge og sikre kommunikation og samarbejde inden for logistik.
• Forslå og implementere tiltag, der kan forbedre kundeservicen og effektiviteten i arbejdet med andre relaterede opgaver.

Detta söker vi:

Du vil få succes i stillingen, hvis du trives i en udadvendt rolle og gode kommunikationsevner. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kundeservice, gerne fra skønhedsbranchen eller interesse inden for dette. Derudover skal du kunne se dig selv i følgende:
• Du er flydende på norsk og engelsk.
• Du har erfaring med Excel.
• Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med SAP.

Som person er du desuden hjælpsom og pålidelig samt god til at samarbejde i et team. Du er god til at håndtere flere opgaver på samme tid og kan tackle arbejdsrelaterede udfordringer, men er ikke bange for at stille spørgsmål.

Praktisk information:
Du vil arbejde 37 timer om ugen, fra mandag til fredag mellem kl. 08.00 og 16.00. For norske kunder er telefonlinjerne åbne mellem kl. 09.00 og 15.00.

Du vil blive ansat gennem StudentConsulting i et vikariat fra 3. januar 2024 og 3 måneder frem. For den rette kandidat er der dog mulighed for forlængelse eller fastansættelse efterfølgende.

Hvis du er nysgerrig på stillingen og har lyst til at starte din karriere i en attraktiv virksomhed, så send dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Vi afslutter rekrutteringsprocessen, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte rekrutteringsansvarlige Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73302
Antal platser1 st
Publicerad6 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag mellem kl. 08.00 og 16.00
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com