Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Norsktalende kundeservicekonsulenter søkes til Elgiganten i København

På vegne av Elkjøp søker StudentConsulting dyktige kundeservicekonsulenter (teknisk advisor) til en fast heltidsstilling i København. Her blir du en del av et engasjert team, hvor profesjonalisme og god service er i sentrum!

Sök jobbet
Elgiganten er Nordens største handelsvirksomhet innenfor sitt felt, og har stor fokus på intern utvikling og utdannelse av sine medarbeidere. Som en del av Elgigantens sterke brand og enestående kultur åpner du døren til en spennende karriere, i de nye kontorlokalene i Ørestaden.

I rollen som Technical Advisor vil arbeidet ditt bestå av å ta imot samtaler fra Elgigantens kunder som har problemer med blant annet deres telefon, PC, TV eller lignende. Ditt ansvar vil være å yte profesjonell støtte, hjelpe kundene med problemene deres eller sende kundene videre til produsenten.

I denne stillingen kommer du til å være fast ansatt og det forventes at du kan jobbe 37 timer per uke. Oppstart er 11. juni med en to ukers opplæringsperiode på heltid. Arbeidstiden vil bli fordelt innenfor Helpdesk sin åpningstid. Det er fast lønn på 19.500 (DKK), samt en bonus som er avhengig av din måloppnåelse.

Som en medarbeider hos Elgiganten kan du nyte godt av gratis fitness og billig lunsjordning, samt et godt samhold i et skandinavisk team. Elgigantens kontor ligger like ved Ørestad stasjon, rett ved metro og tog.

Detta söker vi:

For at få suksess i rollen som kundeservicekonsulent skal du være:
- Serviceorientert og utadvendt
- Dyktig til å kommunisere og velformulert i skrift og tale
- Teknisk velfundert
- Effektiv og resultatorientert
- Stabil og punktlig
- Flytende på norsk i skrift og tale

Din hverdag i det nyetablererte Customer Care Center vil bli travel, men også fylt med lærerike arbeidsoppgaver og et meget sosialt arbeidsmiljø.

Elgiganten starter opp 10 juni 2019. Vi avholder samtaler til stillingen løpende, kickstart derfor din karriere hos Elgiganten og send din søknad, målrettet CV samt relevant eksamensbevis allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID48609
Antal platser1 st
Publicerad10 maj 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderElgigantens Customer Care Center har åpent mandag - fredag fra kl. 08:00-21:00 og i helger fra kl. 09:00-17:00.
Lön19.500 DKK + bonus på op til 3500 DKK per måned - Der er tillegg for kvelds- og helgearbeid.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk