Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Norsktalende kundeservicekonsulenter søkes til Elgiganten i København

På vegne av Elkjøp søker StudentConsulting dyktige kundeservicekonsulenter (teknisk advisor) til en fast heltidsstilling i København. Her blir du en del av et engasjert team, hvor profesjonalisme og god service er i sentrum!

Sök jobbet
Elkjøp
Elkjøp er Nordens største handelsvirksomhet innenfor sitt felt, og har stor fokus på intern utvikling og utdannelse av sine medarbeidere. Som en del av Elkjøps sterke brand og enestående kultur åpner du døren til en spennende karriere, i de nye kontorlokalene i Ørestad.

I rollen som Technical Advisor vil arbeidet ditt bestå av å ta imot samtaler fra Elkjøps kunder som har problemer med blant annet deres telefon, PC, TV eller lignende. Ditt ansvar vil være å yte profesjonell støtte, hjelpe kundene med problemene deres eller sende kundene videre til produsenten.

I denne stillingen kommer du til å være fast ansatt og det forventes at du kan jobbe 37 timer per uke. Oppstart er 4. november med to ukers opplæringsperiode på heltid. Arbeidstiden vil bli fordelt innenfor Helpdesk åpningstid. Det er fast månedslønn på 21.000 (DKK)/28.600 NOK, samt en bonus som er avhengig av din måloppnåelse.

Som en medarbeider hos Elkjøp kan du nyte godt av gratis fitness og billig lunsjordning, samt et godt samhold i et skandinavisk team. Kontoret ligger like ved Ørestad stasjon, rett ved metro og tog.

Detta söker vi:

Elkjøp ser etter stabile, tålmodige og pedagogiske kandidater som har en teknisk interesse. Det er en fordel om du har tidligere arbeidserfaring med IT-support eller en utdannelse innen IT, men ikke et krav. I tillegg er det en fordel hvis du kan gjenkjenne deg selv i det nedenstående:

- Er imøtekommende, serviceminded og er god til at kommunisere med mange forskjellige mennesker
- Trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo
- Er effektiv og resultatorientert
- Har computeteknisk erfaring
- Snakker og skriver norsk og engelsk
- Er stabil og punktlig.

Er det deg vi mangler i teamet? Send oss gjerne en søknad i dag. Vi holder intervjuer fortløpende.
Vi gleder oss til å høre fra deg


Fakta om jobbet
Jobb-ID50140
Antal platser1 st
Publicerad6 sep 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatummåndag 04 november
SommarjobbNej
Arbetstider37 t/u Åpningstider: Man-Fre 09:00-20:00 Lørdag: 10:00-17:00
Lön21.500 DKK/28.600 NOK per måned + bonus opp til 3.500 DKK/4.600 NOK per måned.
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Elgiganten er Danmarks største GIGANT på elektronikmarkedet. Du vil her blive tilbudt at blive en del af en koncern, hvor medarbejderudvikling, trivsel samt et godt fællesskab iblandt kollegerne har høj prioritet. Arbejdsstedet vil være i Ørestad, som er en moderne og attraktiv bydel på Amager tæt ved Fields, Royal Arena samt Ørestad station.