Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Passioneret Payroll Consultant søges til Keepers

Brænder du for lønadministration, og vil du være en del af en dynamisk konsulentvirksomhed? Hvis du har en stærk baggrund som Payroll Consultant/Specialist og drømmer du om nye udfordringer? Så er denne mulighed hos Keepers noget for dig!

Sök jobbet
Keepers søger en passioneret Payroll Consultant/Specialist, der kan tilføre energi og ekspertise til deres team i København. Leder du efter et job med frihed under ansvar og hvor du selv kan planlægge din tid? Hos Keepers tilpasser de stillingen til dine erfaringer og styrker, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

Om Keepers:
Keepers er branchens innovative spiller indenfor outsourcing af hele eller dele af økonomifunktionen samt konsulentydelser indenfor økonomi, regnskab og løn. Deres kerneopgave er at levere skræddersyede konsulentydelser til virksomheder i hele Danmark af højeste kvalitet. Hjørnestenen i Keepers er passion for det, de laver, samt engagement og involvering i deres kunders forhold – hver dag!

Arbejdsopgaver:
Du vil blive en vigtig brik i deres payroll-team, hvor samarbejde og gensidig støtte er nøgleelementer. Hos Keepers nyder de at sparre med hinanden på tværs af destinationer og fagligheder, og du kan altid finde relevant viden blandt dine dygtige kolleger. De garanterer dig et udfordrende og varieret job med stor indflydelse på egen og afdelingens udvikling. Du får derudover selvstændigt ansvar for dine kunder, men i tæt samarbejde med dine kolleger.

Dine opgaver omfatter bl.a.:
• Du gennemskuer lønberegninger og kommer med input til optimering af processer
• Du behersker systemer som Danløn, Zenegy, Lessor, m.v.
• Dialog med kunder og offentlige instanser
• Du vil både arbejde in-house og på projekter ude hos dine kunder
• Fokus på systemer og optimering
• Holde dig opdateret på love og regler, herunder Funktionærloven og Ferieloven

Detta söker vi:

Du vil få succes i rollen som Payroll Consultant, hvis du er løsningsorienteret og rutineret i flere lønsystemer. Du skal være fortrolig med at bruge Excel som et naturligt værktøj og samtidig være dygtig til at strukturere dine arbejdsopgaver. Den ideelle kandidat er også en teamplayer, der værdsætter samarbejdet med kolleger og er villig til at bidrage til fællesskabet.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:
• Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, enten som lønkonsulent, lønspecialist eller tilsvarende
• Du har erfaring med forskellige lønsystemer, bogføring af lønninger og lønafstemninger. Dertil er du god til at forstå og formidle lønsedler, og gør det komplekse let at forstå
• Du bruger Excel som et naturligt værktøj til behandling af data og har generelt fokus på digitalisering af lønprocesser
• Du har erfaring med at arbejde struktureret, detaljeret og overholde deadlines
• Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

De søger en dedikeret medarbejder, der har erfaring med at tage ansvar for både kunder og opgaver. Du skal derfor trives med at have mange bolde i luften, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Hvis du har kendskab til overenskomster, vil det være en fordel. Desuden skal du have erfaring med kvalitetssikring af eget og andres arbejde.

Praktiske detaljer og rekrutteringsprocessen:
Opstart: Hurtigst muligt eller efter aftale
Fuldtidsstilling
Lokation: København
Løn: Fast grundløn efter kvalifikationer, pensionsordning samt overarbejdsbetaling

Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting, og du bedes sende dit motiverede CV via stillingsopslaget på StudentConsultings hjemmeside. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

For yderligere information, kontakt gerne rekrutteringskonsulent, Monika Thomsen: monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi er frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73442
Antal platser1 st
Publicerad15 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelige kontortider + mulighed for hjemmearbejde
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com