Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Receptionist/kontorarbejder søges

Til vores mange kunder i Storkøbenhavn søger vi hele tiden dygtige og servicemindet receptionister/kontorarbejdere. Ønsker du en hverdag, med mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for det administrative felt, er denne stilling for dig.

Sök jobbet
Vi ansætter løbende receptionister og kontorarbejdere til både private virksomheder og til den offentlige sektor med både kort og længerevarende ansættelser. Vi søger dig, der trives i at være ansigtet udadtil og dig, der ønsker at opnå bred erfaring inden for administration og kundekontakt. Fælles for jobbene er, at vi søger dig, der er servicemindet og besidder gode kommunikative færdigheder. Du vil modtage en grundig oplæring, således du får det bedste udgangspunkt for at lære og udvikle dig professionelt inden for denne branche.

Vi tilbyder:
• Grundig oplæring, således du føler dig klædt på til opgaverne.
• En arbejdsplads, der investerer i din professionelle og personlige udvikling.
• Du vil få en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og din karriere.

Vi forestiller os desuden, at du har flair for IT og har tidligere erfaring som receptionist eller inden for kontorarbejde.

Detta söker vi:

• Du er udadvendt, imødekommende og trives med kundekontakt
• Er serviceminded, organiseret og struktureret
• Du har nemt ved at veksle mellem selvstændigt arbejde og teamwork

Sign up i vores database og send os dit CV samt en ansøgning allerede i dag. Hvis vi finder dit CV interessant, vil vi kontakte dig, for at få afdækket hvad du mere specifikt er interesseret i og hvor der er muligheder for dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69063
Antal platser5 st
Publicerad15 feb 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk