Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till HR / PersonalHR / Personal Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Rekrutteringskonsulent søges til StudentConsulting

Kender du til rekrutteringsområdet, og har du mod på at udvikle dig og tage det næste step? Lige nu søger vi en rekrutteringskonsulent, som har lyst til at tage et stort ansvar og sætte sit eget præg i vores leveranceteam.

Sök jobbet
StudentConsulting er en nordisk virksomhed med mange kontorer fordelt i hele Norden. Vi varetager rekrutteringsprocesser, og udsender vikarer og nye medarbejdere til mange forskellige virksomheder i Danmark. Som rekrutteringskonsulent hos os, vil du blive en del af et mindre team, der arbejder med lager- og logistikkunder Vi er et team af engagerede medarbejdere, der hver dag går den ekstra mil for, at netop vores kunder skal være branchens mest tilfredse.

Som rekrutteringskonsulent hos StudentConsulting vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores lager og logistikkunder. Du vil få tildelt et stort ansvar for bemandingsplanlægning, rekrutteringsprocesser fra A-Z, vikaropfølgning mv. Tingene går til tider stærkt, så det er vigtigt, at du kan lide tempo i dit arbejde og finder en glæde i at eksekvere på mange forskellige opgaver i løbet af din dag. I løbet af en dag vil du både skriftligt, telefonisk og fysisk være i kontakt med både kandidater, vikarer og kunder, samt håndtere en mængde administrative opgaver. Af opgaver der indgår i rollen er eksempelvis:

• Annonceskrivning og searchaktiviteter
• Screening af ansøgere
• Afholdelse af fysiske og virtuelle jobinterviews
• Skemalægning af vores vikarer
• Håndtering af vores vagttelefon
• Dialog med kunderne om behov og præsenterede kandidater

Detta söker vi:

Jobbet som rekrutteringskonsulent stiller krav til, at du er struktureret, da vi arbejder simultant med forskellige projekter. Vi søger desuden dig, der har noget erfaring med rekruttering fra tidligere, så du ved hvad det vil sige at rekruttere.

Der kommer ofte opgaver ind, som har en højere prioritet end de, du oprindeligt havde planlagt at løse, og derfor skal du være indstillet på hurtigt at omprioritere din dag. Da jobbet inkluderer både mundtlig og skriftlige kommunikation med både vikarer og kunder, skal du kunne kommunikere på et professionelt niveau på dansk og desuden beherske engelsk på et ”dagligdagsniveau”.

Som vores næste kollega vil du indgå i en sund virksomhedskultur, hvor vi sætter pris på det sociale fællesskab. Der er ikke langt fra tanke til handling, og du vil opleve, at der bliver lyttet til dine ideer og erfaringer.

Om stillingen:
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Arbejdstiden ligger mandag til fredag fra kl. 9-17. Der kan være en enkelt dag om ugen eller to hvor du arbejder fra 7-15. Pr. august flytter vi til Nordhavn tæt på metrostationen.

Vi søger dig der kan starte snarest, og som minimum har afsluttet en relevant uddannelse på bachelorniveau. Dine vigtigste kompetencer er, at du er struktureret og har en høj arbejdsmoral, hvilket gerne skal afspejles i dine karakterer.

Lyder det som en stilling for dig, så skynd dig at sende os dit CV, en ansøgning og eksamensbeviser. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Monika 33 60 58 22.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77008
Antal platser1 st
Publicerad2 jul 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatumtorsdag 15 augusti
SommarjobbNej
ArbetstiderMan-fre i tidsrummet kl. 7-17
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriHR / Personal

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com