Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Drift / UnderhållDrift / Underhåll Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Rengøringsassistent søges til Forenom

Ønsker du et spændende, alsidigt, fleksibelt og selvstændigt job med mulighed for mere ansvar på længere sigt? Så det dig vi søger til teamet i København!

Sök jobbet
Hos Forenom udlejer de servicerede og møblerede lejligheder i form af kort og/eller langtidsleje til erhvervsfolk. Virksomheden har flere afdelinger i Skandinavien og hovedkontor i Helsinki, Finland.

Du vil blive en del af et team, hvor visionen er, at i sammen leverer en høj standard og kvalitet indenfor rengøring, og vi søger derfor en omhyggelig, kvalitetsbevidst og effektiv person. Derudover vil du i løbet af din dagligdag møde nogle af vores gæster ude i lejlighederne og det er derfor vigtigt, at du er smilende og serviceminded. Derudover har du øje for detaljer, og arbejder proaktivt.

Detta söker vi:

Den rette medarbejder opfylder følgende:
• Positiv, engageret og kvalitetsbevidst
• Erfaring med erhvervsrengøring og evt. hotelrengøring er en fordel
• Dansk og engelsk på samtaleniveau, da meget af hverdagen foregår på engelsk
• Du skal have kørekort og bil, der kan bruges på arbejdet
• Skal være fleksibel og omstillingsparat, med henblik på løbende arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår:
Forenom tilbyder en fast stilling på 37 timer om ugen, med mulighed for ekstra timer. Løn- og ansættelsesvilkår er på timelønsbasis. Lønnen er på 150 kr. i timen, men tillæg på helligdage og søndage.

Lyder det som noget for dig så ansøg allerede i dag! Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at lukke annoncen ned når den rette er fundet.
I forbindelse med rekrutteringsprocessen indsamler vi straffeattest og referencer.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID71014
Antal platser1 st
Publicerad25 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriDrift / Underhåll

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com