Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Sales Consultants søges til videosoftwarevirksomhed

Ønsker du at blive en dygtig B2B sælger, samtidig med at du skal sælge et spændende videoprodukt? Leder du efter en mulighed, hvor du skal arbejde med strategisk og konsulterende B2B salg? Så se med her!

Sök jobbet
Vi leder lige nu efter Sales Consultants til en spændende videosoftwarevirksomhed. Du vil blive en del af et mindre team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor strategisk B2B salg. Du vil få ansvar for opsøgende salg til din egen portefølje bestående af private såvel som offentlige organisationer.

Som Sales Consultant er det essentielt, at du trives i en hverdag med højt tempo og aktivitetsniveau, men stadig kan arbejde struktureret og kvalitetsbevidst med dine salgscases.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team i Indre København. Du har ansvar for dine egne kunder og salgscases, og du bliver en vigtig del af udviklingen af salgsteamet. Du bliver grundigt coachet og får sparring til at udvikle dine salgsevner, og der er god mulighed for at udvikle din karriere i både Danmark og udlandet. Du bliver en del af en kultur, hvor mod belønnes og fejl er en integreret del af måden at lære på.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
• Prospecting af relevante kontakter
• Afholdelse af egne kundemøder med både præsentation og produktdemonstration
• Identificering af anvendelse af video og udarbejdelse af tilbud
• Forhandlinger, kontraktindgåelse og opfølgning

Detta söker vi:

For at trives i stillingen, er det vigtigt, at du går op i din egen udvikling, og det forventes, at du har interesse for salg og ønsker at udfordre dig selv – hver dag. Det er vigtigt, at du er løsningsorienteret og besidder evnen til at forstå organisationer og oversætte teknologi til værdiskabende løsninger.

Vi leder efter den rette kandidat, som kan se sig selv i følgende:
• Du har en naturlig interesse for opsøgende salg
• Du er resultatorienteret og trives med at blive målt på dine resultater
• Du er proaktiv og formår at arbejde selvstændigt i alle dele af dit daglige arbejde
• Du har et brændende ønske om at dyrke direkte og komplekst B2B salg
• Det er en fordel hvis du kan dansk på modersprog og som minimum engelsk på forretningsniveau

Rekrutteringsprocessen:
Ønsker du at blive en del af rejsen? Så søg allerede i dag. Der er opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Vi indkalder løbende til samtale.

StudentConsulting håndtere første del af rekrutteringsprocessen, så har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt rekrutteringsansvarlige Monika Thomsen på: monika.thomsen@studentconsulting.com

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66101
Antal platser2 st
Publicerad2 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontortid
LönFast månedsløn + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk